Γι αυτό αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από τη «Μουρμούρα»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αρνήθηκε να συνεχίσει για έκτη χρονιά στη επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με την Κλέλια Ρένεση να είναι πλέον δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» μίλησε για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη αλλά και για τη χημεία του με τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, μάθαμε ότι η «Μουρμούρα» δεν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν. Τι έγινε και άλλαξε η απόφαση αυτή;

Είναι αλήθεια ότι ήμασταν σε δίλημμα για το αν πρέπει η «Μουρμούρα» να σταματήσει με την επιτυχία που έχει. Κάποια στιγμή τόσο οι συντελεστές όσο και το κανάλι αποφασίσαμε να ολοκληρωθεί το σίριαλ τον Ιούνιο. Η επιμονή του κοινού ήταν που μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Επαιρναν τηλέφωνα, έστελναν μηνύματα και κάποια στιγμή επενέβη και ο κ. Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του σταθμού, ο οποίος είπε ότι πιστεύει στη «Μουρμούρα» και θέλει να υπάρχει στο πρόγραμμα. Και από ό,τι φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, καλά κάναμε και συνεχίσαμε! Τα σενάρια έχουν εμπλουτισθεί, η πλοκή είναι αστείρευτη και το ευχαριστιόμαστε κι εμείς πολύ! Εγώ είχα πει στο παρελθόν ότι θα μπορούσε το σίριαλ αυτό να παίζεται για δέκα χρόνια! Θα μπορούσα να πάρω σύνταξη από τη «Μουρμούρα» (γελάει).

Γιατί αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Η Δάφνη δεν ήθελε να συνεχίσει και το είχε δηλώσει. Είχε πει δηλαδή ότι δεν θα αισθανόταν δημιουργική, και είναι απολύτως λογικό να κουραστεί κάποιος ύστερα από πέντε χρόνια.

Έχετε επικοινωνήσει μαζί της μετά το τέλος των γυρισμάτων;

Ναι, μιλήσαμε. Μου είπε ότι έχει δει τη σειρά, χαίρεται πολύ την Κλέλια Ρένεση και μου έδωσε τις ευχές της για καλή συνέχεια.

Όλο το καλοκαίρι μαθαίναμε ότι υπήρχαν διάφορες υποψήφιες για τον ρόλο της Καίτης. Πώς καταλήξατε στην Κλέλια Ρένεση;

Όταν παίζουν ουσιαστικά μόνο δύο άνθρωποι, είναι απαραίτητο να έχουν χημεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια δοκιμαστικά με τις τέσσερις πέντε υποψήφιες. Η Κλέλια έδεσε μαζί μου περισσότερο και ήταν κάτι που ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Και η ίδια αυτό που λέει για εμένα είναι ότι είναι σαν να με ξέρει χρόνια, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν και ούτε είχαμε ξανασυνεργαστεί.