Η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

  • Δευτέρα, 5 Νοέμβριος 2018 15:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Μια ακόμα νέα, αξιόλογη και δυναμική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

 

Πρόκειται για την Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, σύζυγο του Ιερέα Κων/νου Πιτσικάκη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές, αντί του γιού της Γρηγόρη Πιτσικάκη, ο οποίος λόγω επαγγελματικού κωλύματος που παρουσιάστηκε εκ των υστέρων, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη είναι μουσικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διεύθυνση ορχήστρας και χορωδίας, Χοράρχης στην παραδοσιακή χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου «Άγιος Πολύκαρπος Κρήτης», Μαέστρος στη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου και ιδρυτικό μέλος του Θύραθεν Vocal Group. Είναι επίσης Πρόεδρος του Μουσείου Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων Θύραθεν κι έχει στο ενεργητικό της πλούσια καλλιτεχνική και εκπαιδευτική δράση στον τομέα της μουσικής παράδοσης του τόπου μας. Στους σκοπούς του Μουσείου άλλωστε, περιλαμβάνεται η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, η εξοικείωση με τα παραδοσιακά όργανα της Ελλάδος και της Μεσογείου, η ανάδειξή του σε κοιτίδα πολιτισμού, ενώ παράλληλα λειτουργεί κέντρο έρευνας και τεκμηρίωσης της μουσικής μας παράδοσης.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά παρουσιάζουμε μια ακόμα εξαιρετική υποψηφιότητα με τη δημοτική μας παράταξη ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, την Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη. Μια γυναίκα δραστήρια και δημιουργική, με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και προσφορά στον τόπο μας, που μπορεί να συμβάλλει με τις γνώσεις και τις ικανότητές σε αυτόν τον όμορφο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Μαζί και με την Ευαγγελία, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα στο Μαλεβίζι και προετοιμαζόμαστε για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, πάντα με τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συμπολιτών μας.

Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία».