5 βήματα για μια εύκολη μετάβαση της γκαρνταρόμπας σας στο φθινόπωρο

Καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο, τα μανίκια μακραίνουν και οι υφές γίνονται πιο πλούσιες. Αντικαθιστούμε τα σανδάλια μας για κλειστά παπούτσια και παίρνουμε ένα πανωφόρι πριν φύγουμε από το σπίτι. Και ενώ με χαρά επαναφέρουμε τα πιο βαριά κομμάτια που φοράμε εδώ και χρόνια στις πιο δροσερές περιόδους, θέλουμε και μερικά νέα πράγματα να προσθέσουμε στις ντουλάπες μας:

1.Τσάντα Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εγκαινιάσετε τη σεζόν από μια υπέροχη καινούρια tote; Επιλέξτε ένα κλασικό στυλ από καλό δέρμα και μια ουδέτερη απόχρωση για να την κρατήσετε για καιρό στη ντουλάπα σας.

2. Σακάκι  Το κοτλέ είναι μια από τις δυνατές υφές για αυτό το φθινόπωρο. Τα παντελόνια είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να το συμπεριλάβουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά μας αρέσει και η ιδέα του να το φορέσουμε ακόμα και σε κοστούμι. Τα κλασικά blazers είναι πάντα ένα καλό κομμάτι για αυτή τη μεταβατική περίοδο και ειδικά κοτλέ.

3. Άρωμα Η μυρωδιά συνδέεται με τη μνήμη έτσι αλλάζοντας το άρωμά σας κάνετε μια φρέσκια αρχή για τη νέα σεζόν.

4. Τοπ με ζιβάγκο  Ενα τοπ με ζιβάγκο είναι το ιδανικό κομμάτι για layering. Φορέστε το είτε μέσα από ένα πουκάμισο, ένα πιο φαρδύ πουλόβερ ή cardigan ή ακόμα κι ένα αμάνικο φόρεμα.

5. Ankle boots  Οι ankle boots είναι ίσως τα πιο χρήσιμα κομμάτια της φθινοπωρινής ντουλάπας. Επιλέξτε ένα στυλ με χαμηλό, τετράγωνο τακούνι για κομψότητα και άνεση.

marieclaire.gr