Tέσσερα tips για μαλλιά με όγκο

Αχ…. Μαλλιά με όγκο. Ο όγκος στα μαλλιά μου είναι κάτι σαν αστικός μύθος. Συμβαίνει σε άλλους, ποτέ σ’ εμένα. Έχω την… κατάρα της αδύναμης τρίχας. Και φυσικά σγουρά μαλλιά που έχω…., όγκο δεν έχω!

Έχω προσπαθήσει τα πάντα λοιπόν, για να αποκτήσουν τα μαλλιά μου όγκο. Φυσικά…. φυσικά, μιας και το να βάλω extensions σε φυσικά σγουρά μαλλιά, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

Τα πράγματα είναι πιο απλά όμως. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή τρικ, υπάρχουν εύκολοι τρόποι που μπορούμε να κάνουμε στα τα μαλλιά μας και να αποκτήσουν τον επιθυμητό όγκο, χωρίς φυσικά, να τα ταλαιπωρήσουμε!

Ποια είναι αυτά τα τρικ; Διάβασε παρακάτω!

Εφάρμοσε conditioner μόνο στις άκρες

Το conditioner έχει την τάση να «βαραίνει» την τρίχα, οπότε εφαρμόζοντας μόνο στις άκρες και θρέφεις την τρίχα, ενώ τα μαλλιά αποκτούν όγκο.

Πειραματίσου με τις κρέμες για όγκο

Προσωπικά, έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα, αλλά βρήκα μια κρέμα που ταιριάζει άψογα στον τύπο μαλλιών μου και που προσφέρει όγκο ειδικά στα σγουρά μαλλιά. Είδα τεράστια διαφοράς. Εφάρμοσε λοιπόν, ένα τέτοιο προϊόν που προσφέρει όγκο πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου (είτε φυσικά, είτε με σεσουάρ) και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πλούσια!

Κούρεψε τα μαλλιά σου σε layers

Έτσι, θα δείχνουν πιο ογκώδη όταν τα στεγνώνεις.

Πες «όχι» στο σίδερο μαλλιών

Ναι μπορεί να ισιώνει άψογα τα μαλλιά σου, αλλά δεν προσφέρει όγκο. Προτίμησε ένα σεσουάρ για τα μαλλιά, για να τα στεγνώσεις ή να τα ισιώσεις, χρησιμοποιώντας μία παχιά βούρτσα όσο τα χτενίζεις που θα δώσει σίγουρο όγκο στα μαλλιά.

Φωτό: Jakob Owens / Unsplash

msn.com