Ευνούχισε τον φίλο της γιατί επισκεπτόταν οίκο ανοχής

  • Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 21:43
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

 

Μια νεαρή κοπέλα από την Ουγκάντα αποφάσισε να βάλει μια και καλή τέλος στις «αταξίες» του μπερμπάντη συντρόφου της, ευνουχίζοντάς τον.

Όταν ο Anthony Sekawa έπεσε για ύπνο μετά από άλλον έντονο καυγά που είχε με την αγαπημένη του Rehema Kabayana, εκείνη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και του έκοψε τα γεννητικά όργανα, όπως αναφέρει η εφημερίδα PML Daily.

Οι γείτονες άκουσαν τον 28χρονο να ουρλιάζει από τους πόνους και κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σπίτι τους στο Wanton Mukono και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Η 24χρονη κοπέλα συνελήφθη και στην απολογία της είπε μεταξύ άλλων πως είχε ανακαλύψει πρόσφατα πως ο αγαπημένος της την απατούσε με γυναίκες που έβλεπε σε έναν οίκο ανοχής που επισκεπτόταν.

«Αυτό με έκανε έξαλλη. Ήμουν γεμάτη θυμό μέσα μου και δεν μπορούσα να ηρεμήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως το ζευγάρι είχε πολλούς και έντονους καυγάδες λόγω της αδυναμίας του άνδρα στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα, η σύντροφός του απηυδισμένη από τις αταξίες του του είχε απαγορεύσει να έχει κάθε είδους επαφή με άλλες γυναίκες. Ούτε καν να χαμογελάει σε άλλες, δεν του επέτρεπε. Αυτός, όμως, δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αυτήν την αποτρόπαια ενέργεια για να τον εκδικηθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η PML Daily, το θύμα είπε στην κατάθεσή του πως αγαπάει τη σύντροφό του και πως πιστεύει πως προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια για να σιγουρευτεί ότι δεν θα ξανακοιτάξει άλλη γυναίκα!

Η Rehema Kabayana βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

newsbeast