Η Άννα – Ευαγγελία Ορφανουδάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

  • Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 11:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Μια ακόμα νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Άννα Ευαγγελία Ορφανουδάκη του Σαμψών, που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Άννα Ευαγγελία Ορφανουδάκη είναι πτυχιούχος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχει δυο Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στην «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον» της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης & Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Χημεία» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατέχει επίσης διπλώματα γλωσσομάθειας στην Αγγλική, τη Γαλλική και την Ιταλική γλώσσα και εργάζεται στο Κέντρο Τεχνολογίας Υλικών & Φωτονικής, στην ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Εμμανουήλ Κυμάκη.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε μια εξαιρετικά δραστήρια και δυναμική νέα επιστήμονα στην δημοτική μας παράταξη, την Άννα Ευαγγελία Ορφανουδάκη. Μαζί και με την Άννα, σχεδιάζουμε την συνέχιση του πολύπλευρου και σημαντικού έργου που εξελίσσεται στο Μαλεβίζι, με σεβασμό στους συμπολίτες μας, αξιόπιστα και υπεύθυνα. Βλέποντας νέα και άξια στελέχη της κοινωνίας μας που με όρεξη συμπορεύονται μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, η χαρά μου όπως είναι φυσικό είναι μεγάλη, αλλά και το αίσθημα της ευθύνης ακόμα μεγαλύτερο.

Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Άννα Ευαγγελία Ορφανουδάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».