Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

  • Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Δευτέρα αλλά έχουμε… καλά νέα! Η Σύνοδος Ερμή-Δία, φέρνει χαρμόσυνες ειδήσεις, καλοπροαίρετες προτάσεις και επαφές, όπως και χαρούμενες μετακινήσεις ή συναντήσεις! Οι πιο ευνοημένοι και οι πιο τυχεροί, είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φαντασία σου, Κριέ, όχι για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα, αλλά για να δημιουργήσεις. Πιέζεσαι για ν’ αποσπάσεις υποσχέσεις που θα σε βοηθήσουν αργότερα, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις με πιο ήπιο τρόπο. Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους στόχους σου και με λίγη περισσότερη υπομονή, θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις, Κριέ, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για άσκοπες δαπάνες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μεγάλος ενθουσιασμός σε διακατέχει, Ταύρε, από τις καινούργιες γνωριμίες που έγιναν. Πρόσεξε όμως, επειδή κάποιες φορές οι χαρακτήρες των ανθρώπων κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άλλους, από τους οποίους δεν έχουν κάτι να αποκομίσουν, και γρήγορα θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, Ταύρε, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν, Ταύρε μου, να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η υπομονή σου πλέον, Δίδυμέ μου, δείχνει να τελειώνει με τους γύρω σου. Έχεις δώσει αρκετό χώρο και χρόνο στους άλλους, για να καταλάβουν τι είναι αυτό που σ’ έχει πικράνει. Δε φταις εσύ, που δεν κάθισαν να αναλύσουν τη συμπεριφορά σου, ούτε ότι δεν προβληματίστηκαν. Δικαιολογημένη η αδιαφορία σου, λοιπόν, και καλώς εσύ αισθάνεσαι υπέροχα με αυτή σου την απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Αν προκύψουν συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ειλικρίνειά σου, Καρκίνε, σήμερα είναι στο αποκορύφωμά της. Βέβαια, ενοχλούνται οι γύρω σου με αυτή σου την τάση, αφού μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να τους κανακεύεις. Το ότι αποφάσισες να πεις τα πράγματα όπως είναι, κάνει τους άλλους να σε βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Μελλοντικά, θα εκτιμηθεί δεόντως το θάρρος της γνώμης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες, Καρκίνε μου, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Αν γίνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, μπορεί το κλίμα να φτάσει στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς κι ανταπεξέρχεσαι, Καρκίνε, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου κι απόφυγε τα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αλλάζει συμπεριφορά, Λέων, ένα άτομο που είχες βρεθεί σε κόντρα μαζί του, εκτιμά περισσότερο την αντοχή σου και ότι δε δέχεσαι χειριστικές μεθόδους. Ο δυναμισμός σου τον κάνει να σου ζητήσει συγνώμη κι αυτό σε ικανοποιεί. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί πλέον δείχνουν να κλείνουν κι εσύ, με ενισχυμένο γόητρο πλέον, βάζεις πλώρη για καινούργια σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Λέων. Ευνοούνται οι συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στο χώρο της εργασίας σου, Λέων, αλλά καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές ευθύνες που κρύβουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κατανοείς σήμερα, Παρθένε, και μάλιστα πάρα πολύ καλά, ότι η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από υλικά αγαθά, ούτε από τρίτα άτομα. Βρίσκεις την ισορροπία σου με απλά πράγματα, όπως μία βόλτα στη φύση ή κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει απόλυτα. Αυτές οι δραστηριότητες σε γεμίζουν πληρότητα κι ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα τον στενοχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, Παρθένε, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, θα υπάρξει οικονομική στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι όποιες μικρές δυσκολίες βίωσες, Ζυγέ, πίστεψέ το, θα σε κάνουν πιο δυνατό. Επιλογή σου είναι να το μοιραστείς όλο αυτό ή να το περάσεις μόνος σου. Ξέρεις βέβαια, ότι είσαι αρκετά αγαπητός κι έχεις δίπλα σου πραγματικούς φίλους, που διατίθενται να σε βοηθήσουν. Είναι πάντως μία πιεστική ημέρα, που θα σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, Ζυγέ, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στην εργασία σου, Ζυγέ. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες σήμερα θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο από την επαγγελματική ρουτίνα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις, ότι τώρα θ’ αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Απαισιοδοξία σε κυριεύει σήμερα, Σκορπιέ μου, επειδή οι καταστάσεις δεν τρέχουν όσο γρήγορα θα ήθελες. Μην απογοητεύεσαι και θυμήσου ότι τα πράγματα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν, όσο κι αν πιεστείς. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και χάρισε το χρόνο σου στα οικογενειακά σου πρόσωπα, ώστε αυτά να σε χαρούν κι εσύ να κερδίσεις το χρόνο που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη, Σκορπιέ, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές θα είναι οι σημερινές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ, ενώ κι δυναμικότητά σου θα βρεθεί στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις οικονομικές αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μη μαυρίζεις την ψυχή σου, Τοξότη μου, με σκέψεις εκδίκησης για κάτι που σε πλήγωσε. Περίμενε και ο χρόνος θα δώσει στον καθένα ό,τι του αξίζει. Ασχολήσου με τους ανθρώπους που σ’ αγαπούν και μετά, θα γεμίσει η καρδιά σου ευτυχία και πληρότητα. Εσύ θα βγεις κερδισμένος από τη συμπεριφορά όλων, αφού θα ξεχωρίσεις πλέον ποιοι αξίζουν να είναι πραγματικά δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα έντονη την ανάγκη, Τοξότη, να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, Τοξότη. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να συμμετάσχεις επαρκώς προετοιμασμένος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θα ξεκαθαρίσεις σ’ ένα δικό σου άτομο, Αιγόκερέ μου, ότι μπορεί να ανέχεσαι πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Αυτό θα δημιουργήσει μία απομάκρυνση ανάμεσά σας τη σημερινή ημέρα. Είσαι απόλυτος στη θέση σου και φυσικά η ένταση δεν είναι δική σου απόφαση, αφού έδωσες αρκετά περιθώρια στο να καταλάβει ότι είσαι στήριγμά του, αλλά όχι υπηρέτης του. Θα δεις πάντως, ότι γρήγορα θα κατανοήσει τη όλη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις, Αιγόκερε, φέρνει η μέρα. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν τα μέγιστα δυνατά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να συγκρατήσεις τον έντονο εκνευρισμό σου, Υδροχόε μου. Σήμερα, είναι μία κουραστική ημέρα, αλλά δε φταίνε οι γύρω σου, που προσπαθούν ν’ αντέξουν τα νεύρα σου. Ξέρεις από το παρελθόν, ότι αυτές οι αντιδράσεις δε σ’ έχουν οδηγήσει και στις πιο ευχάριστες καταστάσεις και μάλλον θα χρειαστεί πάλι να το θυμηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις σήμερα να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, Υδροχόε μου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το νου σου και σε στενοχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς σήμερα από θέματα εργασίας, Υδροχόε. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διαφορετικά θα κάνεις λάθη, που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Πλουσιοπάροχα δίνεις την αγάπη σου στα πολύ δικά σου άτομα σήμερα, Ιχθύ. Το έχεις κάνει και στο παρελθόν, εισπράττοντας τα ίδια συναισθήματα από τους άλλους. Τα σχέδια δε λείπουν σήμερα από το πρόγραμμά σου κι αρχίζεις να βάζεις τις βάσεις για αυτά. Μία μικρή απόδραση όμως από την καθημερινότητά σου μάλλον επιβάλλεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Ιχθύ μου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια, ευνοούνται αυτό το διάστημα, Ιχθύ. Φρόντισε σήμερα να καλύψεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr