Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

  • Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 07:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης σήμερα και οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός! Πολλά τα πισωγύρισμα και επανενώσεις με πρώην έρωτες, ιδίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αφήνεις πίσω το παρελθόν, Κριέ, θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν – ίσως και κάποιες που δεν πρέπει. Αυτό σε οδηγεί σε καινούργιες φάσεις της ζωής σου Είναι μία ευνοϊκή μέρα και θα γευτείς το θρίαμβο ή την αναγνώριση από τους γύρω σου. Απόλαυσέ το, αφού πραγματικά το αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, σε μερικά θέματα στη σχέση σου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να αποφύγεις λογομαχίες, που θα προκύψουν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάνεις αυτό που σου αρέσει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε, χωρίς να σε απασχολεί καθόλου η όποια κριτική δέχεσαι. Αυτό βέβαια ενέχει το ρίσκο να σε θεωρήσουν οι άλλοι λίγο επιπόλαιο. Ο αυθορμητισμός σου για κάθε καινούργια εμπειρία και η έντονη επαναστατική σου διάθεση σε κάνουν ασταμάτητο, είτε αντιστέκεσαι στους άλλους ή τους δίνεις τροφή για σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ταύρε. Πες του γι’ αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα υπάρχει πολλή ένταση. Θα βγάλεις όμως όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο της κριτικής, Δίδυμέ μου. Έχεις όμως λάθος άποψη και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού σήμερα ο εγωκεντρισμός δε σε αφήνει να δεις καθαρά τι γίνεται γύρω σου, ενώ δε δέχεσαι ούτε τις συμβουλές ατόμων που πραγματικά σε αγαπούν και γίνεσαι αρνητικός απέναντί τους. Δείξε λίγη ψυχραιμία, πάρε το χρόνο σου και σκέψου, πως οι άλλοι μόνο να σε βοηθήσουν θέλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπαθείς να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σήμερα, Καρκίνε μου. Είσαι μπροστά σε δίλημμα, αφού βρίσκεσαι σ’ ένα «μονοπάτι», όπου και οι δύο δρόμοι που σου ανοίγονται έχουν ουσιαστικά τις ίδιες προοπτικές. Η αβεβαιότητα σε τρομάζει λίγο, καθώς φοβάσαι το λάθος ή την αυστηρή κριτική που μπορεί να εισπράξεις. Εμπιστεύσου λίγο περισσότερο τη διάθεσή σου και αυτή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις ότι διαθέτεις πολλές δυνατότητες, οπότε κινήσου με τόλμη αυτή την περίοδο και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να έχεις την άνοδο που θέλεις. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δυσκολεύεσαι να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου, Λέων μου, έχεις την τάση να αποκτήσεις υλικά αγαθά κι έχεις προσκολληθεί σε αυτό. Η φιλοδοξία σου για τα «θέλω» σου συνήθως υπερνικά τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου. Πρόσεξε όμως λίγο παραπάνω, επειδή οι επιδιώξεις σου θα σε φέρουν αντιμέτωπο με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Βλέπεις, δεν έχουν όλοι την απαιτούμενη κατανόηση, όπως δείχνεις εσύ σε ανάλογες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει καλά. Φρόντισε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να αποφορτιστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από το Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, με την ευελιξία που έχεις, καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε πάντως να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου, έχεις άνοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν σου, Παρθένε, λόγια τρίτων, επειδή θα χρειαστεί να μεσολαβήσεις για να λύσεις ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο δικό σου άτομο. Το καλό με σένα είναι, ότι σήμερα θα σε διακατέχει η αμεροληψία κι αυτό θα το αναγνωρίσουν οι γύρω σου. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα βοηθήσουν να βρεθεί η επιδιωκόμενη λύση.Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου, Παρθένε, είναι αρκετά έντονη κι έχεις πολύ άγχος. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου, αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το απαράμιλλο θάρρος σου, Σκορπιέ, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παγίδες που προσπαθούν να σου βάλουν. Σήμερα, η ψυχική σου δύναμη σε κάνει να μην αφήνεις περιθώρια για κακόβουλες κριτικές, αντιμετωπίζεις κατάματα τους γύρω σου, αφού έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα, ενώ η ισχυρή σου θέληση σε βγάζει από δυσκολίες. Με αυτό τον τρόπο οι άλλοι αποδέχονται την υπεροχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Σκορπιέ, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και κάλυψε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικά σε θέματα νόμου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ευκαιρίες, Τοξότη, πολλές και σε διάφορους τομείς, θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Η κοινωνική σου θέση δείχνει να είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές προτάσεις για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και ν’ αποφεύγεις τις κακοτοπιές, που οι άλλοι θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να σου βάλουν, θα σε ξεμπλέξει και πάλι. Η καλή σου διάθεση θα είναι στο απόγειο της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Τοξότη μου, να κινητοποιηθείς περισσότερο και σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ωριμότητα και η κατανόηση για τους γύρω σου, Αιγόκερε, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Η πνευματική σου ευεξία θα είναι βάλσαμο σε οικογενειακά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Θα νιώσεις ευχάριστα βοηθώντας τα δικά σου άτομα κι αυτό θα σου δημιουργήσει μία αίσθηση πληρότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα παραμείνει σε θετική τροχιά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η ψυχολογία σου σήμερα δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις πολλά αυτή την περίοδο, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερε, πολλές υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην πάρεις σήμερα κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις αρκετή προσοχή

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Δίπλα σου σήμερα, Υδροχόε, θα βρεθεί ένα άτομο που θα θελήσει να σε χαλιναγωγήσει. Αυτό κρύβει τον κίνδυνο μιας δικής σου ακραίας αντίδρασης, οπότε καλό θα ήταν ν’ ακούσεις πρώτα με προσοχή τις απόψεις του πάνω σε θέματα που αφορούν και τους δυο σας. Οι γνώσεις του μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε αρκετά καλό δρόμο, Υδροχόε, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Σήμερα, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν, τώρα θα βρουν λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα και ειδικά περιττές αγορές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Έχεις πλέον, Ιχθύ, ξεκάθαρες απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα και βλέπεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία το πως θ’ αντιμετωπίσεις πρόσωπα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω άσχημων συγκυριών. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή σου η στάση θα σε απελευθερώσει από ένα βάρος, ενώ θα καταλάβεις ότι κι οι άλλοι ήταν σε παρόμοια κατάσταση με σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της δουλειάς σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr