Τι πρέπει να κάνει κάθε ζώδιο για να κρατήσει η σχέση του

Είτε κάποιος είναι μόνος, είτε παντρεμένος τα τελευταία 25 χρόνια, κανείς ποτέ και πουθενά δεν παύει να έχει προβλήματα σχέσεων. 

Οι σχέσεις είναι σαν τα παιδιά χρειάζονται φροντίδα για να αναπτυχθούν και να δυναμώσουν και τα άστρα έχουν κάποιες απαντήσεις για όσους ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους ερωτήματα. 

Παρακάτω παρουσιάζεται για κάθε ζώδιο η μία και μόνη συμβουλή που πρέπει να έχει υπόψη αν θέλει μια αγάπη... γεμάτη αστερόσκονη. Ονειρική και μοναδική. 

Κριός: Επιλέξτε για ποια θέματα θα δώσετε μάχες 

Ο Κριός αγαπά να βρίσκεται σε μια... ένταση με τον σύντροφό του, αλλά κάθε διαφωνία δεν μπορεί να αποτελεί αφορμή για καβγά. Αν κάποιος στήνει καβγά για τον καβγά το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσει μόνο τη μάχη, αλλά και τον πόλεμο. 

Ταύρος: Αφήστε τον άλλον να αναπνεύσει 

Ενας ρομαντικός Ταύρος πάντα θα φροντίζει να εκδηλώνει την αγάπη του στον σύντροφό του. Αλλά θα πρέπει να προσέξει τις ισορροπίες. Θα πρέπει να εμπιστευθεί τον σύντροφό του και να του αφήσει χώρο να αναπνεύσει, αλλιώς θα ψάξει να βρει... μόνος του χώρο. Κοινώς θα φύγει. 

Δίδυμοι: Συνεχίστε τα δικά σας ενδιαφέροντα

Στους Διδύμους αρκεί, κάποιες φορές, να χαθούν σε μια συζήτηση με τον σύντροφό τους. Αλλά ακόμη και το πιο ενδιαφέρον άτομο στον κόσμο, κάποια στιγμή θα πάψει να έχει ενδιαφέρον για εκείνους. Για να είναι σίγουροι ότι θα διατηρήσουν φρέσκια τη σχέση τους θα πρέπει απλά να συνεχίσουν τα δικά τους προσωπικά ενδιαφέροντα. Είναι ένας τρόπος για να βρουν περισσότερα θέματα συζήτησης με τον σύντροφό τους, στη συνέχεια. 

Καρκίνος: Εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας 

Οι Καρκίνοι επιζητούν ασφάλεια σε όλα όσα κάνουν. Και φυσικά στις σχέσεις τους. Αν πρώτα οι Καρκίνοι πιστέψουν ότι ο σύντροφός τους είναι εκεί για εκείνους, αυτό θα τους επιτρέψει να εισπράξουν άπλετη αγάπη. Πρέπει απλά να βγουν από το καβούκι τους. 

Λέων: Απλά αφήστε τους να λάμψουν

Ο Λέων είναι ο CEO της ζωής του αλλά σε μια σχέση καλό θα είναι να κάνει μια υποχώρηση και να παίξει το... δεύτερο βιολί, αφήνοντας τον σύντροφό του να λάμψει. Πρέπει και ο άλλος να νιώσει ότι λάμπει, όσο και εσείς. 

Παρθένος: Αποδεχθείτε τα ελαττώματα του άλλου 

Οι Παρθένοι είναι γνωστό ότι είναι σκληροί με τον εαυτό τους, αλλά είναι ακόμη πιο σκληροί με τους συντρόφους τους. Αν θέλετε ο σύντροφός σας να αντιληφθεί πόσο πραγματικά τον αγαπάτε, θα πρέπει να αποδεχθείτε τα ελαττώματά του. Τουλάχιστον τα μικρά...

Ζυγός: Να είστε ο εαυτός σας 

Μην αφήνετε την ανάγκη σας να είστε αρεστός να σας βάζει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε και να παραβλέπετε τις δικές σας επιθυμίες. Αν είστε σε mood για πίτσα, να φάτε πίτσα και όχι σουβλάκια επειδή θέλει ο σύντροφός σας. Να μην μπείτε στη διαδικασία «δεν με νοιάζει, τρώω τα πάντα». Ο σύντροφός σας θα σας αγαπήσει περισσότερο αν βάλετε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας. 

Σκορπιός: Κάντε τα στραβά μάτια... 

Η μνήμη σας είναι καλή. Οπως και το ένστικτό σας είναι καλό και αντιλαμβάνεστε από την πρώτη στιγμή την ενέργεια για το ποιος σας αγαπάει και ποιος όχι. Αλλά στις σχέσεις πρέπει να αφήνουμε και κάτι να πέφτει κάτω, όπως επίσης και να μην ανακαλείτε συνέχεια το παρελθόν. 

Τοξότης: Βρείτε τον τρόπο... 

Ο Τοξότες είναι επίμονοι. Και είναι κυρίως επίμονοι με τις δικές τους απόψεις. Το κλειδί για μια καλή σχέση, πάντως δεν είναι μόνο τι λέτε αλλά και πώς το λέτε... Οπότε μην σταματήσετε να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας απλά βρείτε τον τρόπο να το κάνετε σωστά...  

Αιγόκερως: Αφεθείτε

Οι Αιγόκεροι παίρνουν τις σχέσεις σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις απλές χαρές της συντροφικότητας. Δεν είναι ανοησία να αφήσεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει στην αγκαλιά ενός άλλου. 

Υδροχόος: Ακούστε και λίγο τον άλλον

Οι Υδροχόοι ανήκουν στον ζώδιο της ιδιοφυΐας. Και για αυτό οι Υδροχόοι είναι τρομακτικά ισχυρογνώμονες. Στην αγάπη όμως, θα πρέπει να μάθουν να είναι ανοιχτοί. Ανοιχτοί απέναντι στην άποψη του άλλου. 

Ιχθύες: Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν

Οι ιχθύες μπορούν να θυσιαστούν για αυτά που αγαπούν. Αλλά θα νευριάσουν όταν αντιληφθούν ότι δεν παίρνουν πίσω ό,τι δίνουν. Οι σχέσεις είναι μια διαρκής συνδιαλλαγή και μερικές φορές χρειάζεται ο ένας να δίνει περισσότερο. Απλά αποδεχθείτε το. 



Πηγή: iefimerida.gr