Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

  • Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 08:29
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Σελήνη συνεχίζει να είναι στον Ταύρο, σε μία θετική παραδοσιακά θέση αλλά η επιρροή της έντονης χθεσινής Πανσελήνου, συνεχίζει και σήμερα! Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και συναισθηματικά ξεσπάσματα συνεχίζονται για τα Σταθερά Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ημέρα απελευθέρωσης για σένα είναι η σημερινή, Κριέ. Μετά από αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, φτάνεις στο σημείο να οδηγηθείς σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Όλη αυτή η επεξεργασία που έκανες με τον εαυτό σου, σε γεμίζει πληρότητα κι αυτή σου η ηρεμία σε οδηγεί στο να πετάξεις πλέον από πάνω σου τα λάθη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που στενοχωρούν εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες σου για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αισθάνεσαι ότι έχεις ξεπεράσει τα παλιά εμπόδια, Ταύρε, και αυτό σε κάνει να χαίρεσαι με το επίτευγμά σου. Σήμερα, θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου γενικά ή με την εξωτερική σου εμφάνιση, νιώθοντας ότι πια έχεις κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι που σου προκαλεί μία μεγάλη σιγουριά για το πώς θα προγραμματίσεις τις κινήσεις σου στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμη πιο όμορφη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Είσαι τόσο ανέμελος σήμερα, Δίδυμε, που πραγματικά δε δείχνει κάτι να σε σταματά. Η ανεβασμένη πια διάθεσή σου είναι μεταδοτική και καταφέρνεις να επηρεάσεις τους γύρω σου. Πρόσεξε όμως μην απογοητευτείς, επειδή οι δικοί σου άνθρωποι θα προσπαθήσουν κάπως να σου βάλουν φρένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, έχει μπει σε καλή περίοδο και θα μπορέσεις να τη βελτιώσεις περισσότερο. Φρόντισε μόνο να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, αφού από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μεγάλη αυτοπεποίθηση, Καρκίνε, διαφαίνεται σήμερα να σε συνεπαίρνει. Η ανάγκη σου ν’ ασχοληθείς περισσότερο με το πνεύμα, σ’ ενθουσιάζει, ενώ έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις. Πραγματικά, μετά από το ψάξιμο μέσα σου, εκτός από την ψυχική σου ηρεμία, θα βρεις και λύσεις σε ερωτήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλή ενέργεια και θα θέλεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, βρίσκοντας καινούργιες πηγές.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μία πάλη ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική, Λέων, θα υπάρχει διάχυτη τη σημερινή ημέρα. Ειδήσεις μέσω τρίτων προσώπων που σε αφορούν, σ’ αιφνιδιάζουν, ενώ προσπαθείς να δικαιολογήσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, επειδή δε θέλεις να πιστέψεις ότι πίσω από αυτό υπάρχει δόλος. Θα διαπιστώσεις ότι ευτυχώς έχεις δίκιο και τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, Λέων, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα βοηθήσουν το κλίμα στη σχέση σου να γίνει πολύ ευχάριστο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Φρόντισε να τελειώσεις θέματα που καθυστερούν άλλες υποθέσεις σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Έχεις κατακτήσει τη γνώση, Παρθένε, κι αυτό σε ανεβάζει στα μάτια των γύρω σου, ενώ κι οι συμβουλές σου προς τρίτους και οι τρόποι να τους βοηθήσεις, θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας σου. Εκτός όμως από αυτό, θα βρεθείς στη θέση να παρέχεις την βοήθειά σου προς αγαπημένα σου πρόσωπα και με υλικά μέσα. Σε όλη την προσπάθεια, θα είσαι αυτός που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρόσεχε στις επιλογές σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα αυξήσεις τα έσοδά σου, αν κάνεις σωστές επιλογές και δεν παρασυρθείς σε έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η χαρισματική προσωπικότητά σου, Ζυγέ, σε βοηθάει να εξασφαλίζεις την εύνοια των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι κι αυτό είναι μεγάλο όφελος για τα σχέδιά σου. Σε κάποια θέματα πάντως που σου φαίνονται πολύ απλά, πρέπει να εμβαθύνεις περισσότερο, επειδή έχουν ορισμένες λεπτομέρειες που απαιτούν την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διαφορετικά θα έχεις καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου θα γνωρίσουν ανοδική πορεία, ενώ σήμερα μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά από τη δική σου κατανόηση της αλήθειας, Σκορπιέ, που φυσικά έγινε με αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, θα προσπαθήσεις να δώσεις την καθοδήγησή σου στα άτομα που αγαπάς και να τα πείσεις ότι, αν δεν ψάξουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν, δε θα προχωρήσουν μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου κι ασ’ το να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η μέρα σου, Τοξότη, σήμερα θα έχει αρκετές μεταβολές, οι σκέψεις θα σε διακατέχουν και εσύ τρέχεις να προλάβεις τις εξελίξεις. Αργότερα, αφήνεις τη μοιρολατρία στην άκρη, δέχεσαι τα γεγονότα και έτσι ξεπερνάς την όποια μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί. Το τέλος της ημέρας θα σε βρει αρκετά πιο δυνατό και αισιόδοξο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου, Τοξότη μου, επειδή κάτι θα γίνει και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σου τονίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, πολλά πράγματα που καθυστερούν, θα σ’ εκνευρίσουν. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στη μέρα σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με μεγάλη ευκολία, Αιγόκερε, σήμερα θα τιθασεύσεις τα όποια πάθη βγουν στην επιφάνεια. Μιλάω για εγωισμό, θυμό και κυριαρχία απέναντι στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι μία σοφή απόφαση που παίρνεις, αφού θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Η δυνατότητά σου να ισορροπήσεις την τόση ενέργεια που εκπέμπεις, μόνο σε θετικά αποτελέσματα θα σε οδηγήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να γίνει σχέση σου ακόμη καλύτερη, ώστε εσύ και το ταίρι σου να νιώσετε πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, κινήσου πάνω στον προγραμματισμό σου. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σ’ εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Νιώθεις σήμερα την ανάγκη, Υδροχόε, να βοηθήσεις τους γύρω σου, παρόλο που έχεις μία ψυχική κούραση. Έτσι, λοιπόν, αφήνεις αγόγγυστα πίσω τον εαυτό σου και παραστέκεσαι στα δικά σου άτομα. Κι όμως, όλο αυτό το κάνεις με τη θέλησή σου, επειδή, βλέποντας την ικανοποίηση στα μάτια των άλλων, νιώθεις κι εσύ ιδιαίτερη αγαλλίαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Υδροχόε. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος, κατά την οποία που θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Έχεις την ανάγκη, Ιχθύ, σήμερα να κλείσεις έναν κύκλο και μάλιστα το κάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Έχεις πλέον πειστεί, ότι για να βρεις καινούργιες ευκαιρίες, πρέπει να αλλάξεις προορισμό. Συζητάς πολύ μ’ ένα δικό σου άτομο, που έχει τις επιφυλάξεις του για τις επιλογές σου, αλλά με τον ορθολογισμό σου τον πείθεις και θα είναι σύμμαχος στα νέα σου ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα ισορροπήσεις και θα βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε σειρά.

Πηγή: oroskopos.gr