Πρωτότυπη θέση εργασίας: Ζητούνται ξωτικά για την πατρίδα του Αγιου Βασίλη

  • Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μια ευκαιρία εργασίας κάνει την εμφάνισή της που φαίνεται πολύ δελεαστική. Είτε πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό πρακτορείου που προσλαμβάνει κάποιον για να ανεβάζει φωτογραφίες σε ένα εξωτικό μέρος, ή μια ιστοσελίδα που προσφέρει 10.000 δολάρια το μήνα για να ζήσει κάποιος στο Κανκούν.

Μια νέα θέση εργασίας πάντως, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες: Θα πληρωθείτε για να ταξιδέψετε και να περάσετε τις διακοπές σας ως ξωτικό των Χριστουγέννων πλήρους απασχόλησης. Σοβαρά όμως. Κι όχι, η θέση εργασίας δεν αφορά σε κάποιο καταθλιπτικό εμπορικό κέντρο. Αλλά στην περιοχή Λάπλαντ της Φινλανδίας, τη βορειότερη περιοχή και «επίσημη πατρίδα» του Άγιου Βασίλη.
 

Η εταιρεία Lapland Safaris ψάχνει για ξωτικά που θα ζητωκραυγάζουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους τους προορισμούς στην σκανδιναβική ύπαιθρο.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας αναφέρει: «Ένα ξωτικό είναι ταυτόχρονα διασκεδαστής, οδηγός και μυθικό πλάσμα των Χριστουγέννων. Αναμένουμε πως τα ξωτικά μας θα είναι ενεργητικά, δραστήρια και θετικά άτομα. Τα ξωτικά εργάζονται σε ένα διεθνές περιβάλλον επομένως οι καλές προφορικές δεξιότητες στα αγγλικά είναι απαραίτητες ενώ άλλες ξένες γλώσσες (γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά) θεωρούνται επωφελείς».

Φυσικά, η εργασία αφορά στην περίοδο των Χριστουγέννων από τα τέλη Νοεμβρίου 2018 έως τις αρχές Ιανουαρίου 2019. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την καθοδήγηση των επισκεπτών στις σωστές θέσεις, την οδήγηση του λεωφορείου του ξωτικού και τη δημιουργία μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας. Σε περίπτωση που νιώθετε πως δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα, μην ανησυχείτε – προσφέρουν εκπαίδευση για να μάθετε την τέχνη του ξωτικού.

Στην ιστοσελίδα που μπορείτε να κάνετε την αίτηση, δεν αναφέρεται το ωράριο απασχόληση, ούτε και ο μισθός, αλλά σίγουρα θα ζήσετε μια μαγική εμπειρία.
 


Πηγή:  iefimerida.gr