Το ρολόι του Ρονάλντο αξίζει 2.800 φορές πάνω από έναν μέσο μισθό

Αν κάνει κανείς την πράξη 800 επί 2.800, το αποτέλεσμα που θα δει στην αριθμομηχανή του θα είναι 2.400.000, ποσό που δαπάνησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το ρολόι που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες- αν υποθέσουμε πως ο μέσος μισθός είναι 800 ευρώ, τότε μιλάμε για 2.800 φορές πάνω!

Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο σταρ της μπάλας κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα όχι μόνο επειδή είναι διάσημος ποδοσφαιριστής αλλά για το κόσμημα που έλαμπε στον καρπό του. Πρόκειται για ένα διαμαντένιο ρολόι, αξίας λίγο πάνω από 2,3 εκατ. ευρώ το οποίο φορούσε κατά τη χθεσινή πρες κονφερανς στο πλαίσιο του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ.

Όπως γράφει το unilad.co.uk, το ρολόι - κόσμημα είναι διακοσμημένο με 424 εκτυφλωτικούς λευκούς πολύτιμους λίθους, μάρκας Jacob & Co Caviar Tourbillon.

Σύμφωνα με το Forbes, ο 33χρονος Ρόναλντο βρίσκεται σε καλό δρόμο στο να κερδίσει 111 εκατομμύρια δολάρια την ερχόμενη σεζόν, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα τέτοιο φανταχτερό αξεσουάρ.

news.gr