Πολύ σκληρή η Βίκυ Καγιά στο Next Top Model: Νομίζεις ότι είσαι ωραία;

«Νομίζετε ότι είστε ωραίες. Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς», είπε η Βίκυ Καγιά στις παίκτριες που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις της κριτικής επικτροπής

Για τα καλά έχουν ανάψει τα αίματα στο Greece’s Next Top Model και γαι χάριν της τηλεθέασης οι καταστάσεις φτάνουν στα άκρα.. Στο χθεσινό επεισόδιο τον ρόλο της σκληρής ανέλαβε η Βίκυ Καγιά η οποία τα είπε έξω από τα δόντια σε παίκτρια που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των κριτών. Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο τα υποψήφια next top models κλήθηκαν να υιοθετήσουν στιλ μαλλιών που πιθανότατα δεν θα τολμούσαν ποτέ.

Ανάμεσα στα κορίτσια που ξέσπασαν σε κλάματα επειδή τους ζητήθηκε να κάνουν κάτι που δεν ήθελαν ήταν και η Ειρήνη Στεριανού, η οποία κλήθηκε να κάνει ένα πολύ κοντό κούρεμα, παρόμοιο με αυτό της Rihanna. Όμως η αντίδραση της Ειρήνης αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών έβγαλε εαυτού τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι δικά του τα μαλλιά; Γιατί εγώ ξέρω ότι δεν είναι δικά σου τα μαλλιά είναι τρέσες. Θεωρείσαι η πιο ωραία μελαχρινή που υπάρχει στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι αν σε δει κάποιος με αυτά τα μαλλιά θα πει “wow περίμενα τη στιγμή να την κλείσω για το εξώφυλλό μου;”. Κοίταξε με σε παρακαλώ! Το θεωρείς;», είπε η κριτής του διαγωνισμού και το μοντέλο απάντησε: «Με το άλλο σίγουρα δεν θα με θέλει κανένας».

Και τότε η Βίκυ Καγιά με έντονο ύφος πρόσθεσε: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Με το άλλο έχεις ένα chance να γίνεις κάποια. Με αυτό το μαλλί δεν έχεις καμία ευκαιρία να γίνεις τίποτα και καμία. Θα είσαι πάντα μια γλυκιά μελαχρινή κοπελίτσα που κάνεις λίγο σέξι. Ή θα γίνεις μοντέλο ή θα μείνεις η ωραία της γειτονιάς. Δεν μπορώ να σας βλέπω να κάνετε έτσι, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κορίτσια, έχετε έρθει όλες με κάτι μαλλάκια γλυκούτσικα, μακρούτσικα με λίγο μπουκλάκι και νομίζετε ότι είστε ωραίες. Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς. Πρέπει να θες το κοντό Ειρήνη, γιατί αυτό το μαλλί δεν σου πάει αγάπη μου».

Πρώτο Θέμα