Δεκτές όλες οι αιτήσεις παιδιών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις στους παιδικούς του Μαλεβιζίου

  • Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 10:34
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με το καλύτερο αποτέλεσμα έγινε για μια ακόμα χρονιά η διαδικασία εγγραφής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου – Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

 

Συνολικά 307 παιδιά έγιναν δεκτά στους 6 παιδικούς σταθμούς του Δήμου, στην Αμμουδάρα, το Πολύδροσο, την Αγία Μαρίνα, την Αγία Πελαγία, τον Κρουσώνα και την Τύλισο, το 100% δηλαδή των αιτήσεων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής. Κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας στο οποίο βρίσκεται ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. που έχει και την ευθύνη των παιδικών σταθμών του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα καίριο τομέα, αυτόν των παιδικών σταθμών. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να απορροφήσουμε όλες τις αιτήσεις που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής και να προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για τους εργαζόμενους γονείς. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη), όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Δ/ντρια Μαρία Τρούλη και όλα τα στελέχη του Οργανισμού».