Μικρές ιεροτελεστίες για τα γενέθλια του παιδιού

  • Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 08:41
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παιδί

Μπορεί τα μεγάλα πάρτι γενεθλίων να είναι κουραστικά και να απαιτούν χρόνο, αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι πιο απλό και εύκολο, δημιουργώντας μικρές ιεροτελεστίες που θα επαναλαμβάνετε κάθε χρόνο στα γενέθλιά του.

Γιορτάστε στο πρωινό. Κανονικά, κάθε πρωινό θα πρέπει να παίρνει χρόνο και να μην το κάνετε με άγχος και βιασύνη. Αν έχετε λίγο χρόνο, φτιάξτε μερικά πράγματα από το προηγούμενο βράδυ, όπως είναι οι βάφλες ή μάφιν για να τα σερβίρετε το πρωί. Με κάθε γλυκάκι που σερβίρετε, βάλτε κι ένα μικρό κεράκι πάνω.
Να διαλέξει το βραδινό. Ακόμα κι αν γκρινιάζουν τα αδέρφια του, αφήστε το να επιλέξει το αγαπημένο φαγητό ή βάλτε όριο στο πόσα πράγματα μπορεί να ζητήσει για φαγητό.
Αλλάξτε τοποθεσία δείπνου. Αντί να φάτε στην κουζίνα όπως κάνετε πάντα, μεταφερθείτε στο σαλόνι ή κάντε πικνικ στο δωμάτιό του και βγάλτε τα καλά μαχαιροπίρουνα ή τις πετσέτες.
Διαλέξτε μία χώρα. Κάτι που μπορείτε να κάνετε κάθε χρόνο είναι να διαλέγετε μία χώρα και να δοκιμάζετε την κουζίνα της ή να ντύνεστε με τα χρώματα της σημαίας.
Φτιάξτε τούρτα από ντόνατς. Αντί να κάθεστε να φτιάχνετε κανονικό γλυκό, αγοράστε πολλά μικρά ντόνατς και τοποθετήστε τα μαζί φτιάχνοντας μία πυραμίδα για να σβήσει κεράκια ή να τα προσφέρει στους φίλους του στο σχολείο.

ιimommy.gr