Σας τελείωσε το concealer; Να τι μπορείτε να κάνετε

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι κάτι αρκετά εκνευριστικό, με τις περισσότερες γυναίκες να έχουν να τους αντιμετωπίσουν καθημερινά. Ενώ συνίσταται πρώτα από όλα η χρήση προϊόντων περιποίησης ώστε να καταπολεμηθούν για πάντα αλλά και η σωστή διατροφή, υπάρχουν φορές που οι δυσκολίες μιας κακής ημέρας φαίνονται την… επόμενη, ακριβώς κάτω από τα μάτια μας.

Ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προϊόντα μακιγιάζ με έντονη καλυπτικότητα που εξαφανίζουν τις σκιές κάτω από τα μάτια σε μια glam εμφάνιση, τι συμβαίνει όταν το concealer σας τελειώσει πριν καν το καταλάβετε; Το μυστικό βρίσκεται σε ένα άλλο προϊόν μακιγιάζ που ήδη έχετε (για την ακρίβεια πρόκειται για το πιο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των γυναικών) και αυτό δεν είναι άλλο από το κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο χρώμα εξουδετερώνει τη σκούρα μοβ απόχρωση των μαύρων κύκλων, χαρίζοντας μια πιο ομοιόμορφη βάση για να “δουλεψετε” το foundation σας.

Εφαρμόστε το κόκκινο κραγιόν σας όπως θα κάνατε με ένα οποιδήποτε concealer σε μορφή stick, κάτω από τα μάτια σας. Απλώστε ταμποναριστά μέχρι να καλυφθεί όλη η περιοχή και χρησιμοποιείστε λίγη πούδρα για να σταθεροποιηθεί. Εφαρμόστε σε όλο σας το πρόσωπο και πάνω από τους μαύρους κύκλους που τώρα είναι καλυμμένοι με κόκκινο κραγιόν, το foundation σας και συνεχίστε πάλι με λίγη πούδρα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών. Αν κρίνετε απαραίτητο (δηλαδή αν το foundation σας δεν έχει μεγάλη καλυπτικότητα), επαναλάβετε με ελάχιστη ποσότητα στην περιοχή των μαλλιών και “σφραγίστε” το αποτέλεσμα με λίγη πούδρα.

Οι μαύροι κύκλοι θα έχουν εξαφανιστεί για πολλές ώρες.

marieclaire.gr