Μαρία Μπακοδήμου: Ο γάμος μου είχε ακυρωθεί 15 φορές από καυγάδες

Πριν λίγες ημέρες, μέσα από το «My Style Rocks» ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε αποκαλύψει τον καυγά που είχε με την πρώτη σύζυγό του, Μαρία Μπακοδήμου την ημέρα του γάμου τους. Όπως εξήγησε ο κριτής του show, η παρουσιάστρια ήθελε ο γιος τους να πάρει και το δικό της επίθετο, πράγμα που τον έκανε έξαλλο, με αποτέλεσμα να φύγει από το δημαρχείο.

Τελικά, ηρέμησε κι επέστρεψε και το παιδί δεν πήρε το επίθετο «Μπακοδήμος». Και τώρα έρχεται η Μαρία Μπακοδήμου και προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πως το πρώην ζευγάρι είχε ακυρώσει το γάμο 15 φορές μέσα σε ένα μήνα, εξαιτίας των καυγάδων που είχαν.

«Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνουμε μόνο των ανδρών το επίθετο. Εγώ δεν έχω αδερφό να γίνει κάποιος Μπακοδήμος κι εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος. Εκεί τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, δηλαδή ήταν άλλη μια φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα είχε ακυρωθεί άλλες 15 φορές από καυγάδες» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το επίθετο και αν θα πρέπει τα παιδιά να παίρνουν και της μητέρας τους. «Βρίσκω πολύ λογικό τα παιδιά μου να έχουν και τα δύο επίθετα. Τα παιδιά στη γενιά των παιδιών μου έχουν και τα δύο επίθετα και της μαμάς και του μπαμπά. Αυτό είναι κάτι που το συμφωνούν οι γονείς. Αν τις μαμάδες δεν τις νοιάζει, είναι δικό τους πρόβλημα».

newsbeast