Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου

  • Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 08:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα Τρίτη και η Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα! Μπορεί η Αιγοκερίσια της διάθεση να μας «ρίχνει» λίγο, όμως η συνάντηση της με τον Πλούτωνα, ενισχύει την σοφία μας αλλά και την διορατικότητα μας!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μπορείς να βρεις τον εαυτό σου με εμμονή και με το στόχο των καθηκόντων σου σήμερα, που θα μπορούσαν να σε βγάλουν από πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή η επιμέλεια που θα έχεις σε εξυπηρετεί, για αυτό εσύ πρέπει να κινηθείς με τον τρόπο που ξέρεις για να έρθει η επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Συνεχίζοντας τις κινήσεις που κάνεις για τον εαυτό σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι φίλοι σου και τα μέλη της οικογένειάς σου, εξαρτώνται από εσένα. Μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που κάνεις για εκείνους αλλά σήμερα καλό θα είναι να δεις λίγο και τις δικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε υψηλότερο επίπεδο, και έτσι δεν θα μπορούν να σε επηρεάσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Θα μπορέσεις να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις στον επαγγελματικό τομέα τις γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα θέλεις να προστατέψεις το οικογενειακό σου περιβάλλον. Κάνοντας καλύτερα το έργο σου, τιμάς και εκείνους που θέλεις να προστατέψεις με την υψηλότερη ποιότητα προσοχής και φροντίδας που μπορείς να δώσεις. Σήμερα, επέτρεψε στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει για να ρυθμίσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να δώσεις τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ έντονη και θα θέλεις να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου. Κοντά στα δικά σου άτομα, μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μετά όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις υπερβολικά θετική ενέργεια και θα θέλεις να την μοιραστείς με άλλους. Θα νιώσεις ακόμη την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις κάποιες καταστάσεις ώστε να μην ξοδεύεις το χρόνο σου με άτομα που σε ρίχνουν ψυχικά. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σου, κράτησε αυτά που θέλεις και σε φτιάχνουν ψυχολογικά και άφησε πίσω σου καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην έχεις αρνητικότητα σήμερα σε κάποια θέματα που μπορεί να σου πει κάποιο άτομο της οικογένειας σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, μπορείς να πεις την άποψη σου και σε βεβαιώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όταν περιβάλλεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με αγάπη και στοργή μπορείς να αισθανθείς το πόσο όμορφα νιώθεις και να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα νιώσεις όμορφα με φιλικά σου πρόσωπα και θα δημιουργήσεις στενότερους δεσμούς. Η σωστή προσέγγιση για να μοιραστείς τα κοινά της ζωή σου με κάποιο άλλο φιλικό άτομο και να κάνεις έτσι τη ζωή σου πιο εύκολη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πολύ συχνά θέλεις να βρίσκεσαι στο προσκήνιο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να μιλήσεις σε κάποιο αγαπημένο σου άτομο για τις ανησυχίες σου. Με αυτά που θα καταπιαστείς σήμερα θα μπορέσεις να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, μπορεί να νιώθεις καχυποψία από τα κίνητρα των άλλων απέναντι σου. Οι υποψίες σου μπορεί να είναι η δική σου ανασφάλεια που σε κάνει να έχεις επιφυλάξεις. Όταν είσαι αναστατωμένος, δε σκέφτεσαι με σύνεση και αποσυντονίζεσαι. Φρόντισε να ξεφύγεις από τέτοιου είδους θέματα και να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν με γενναιότητα ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα δεν θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να δεις πιο ξεκάθαρα την αλήθεια του τι συμβαίνει. Στη συνέχεια, μπορείς να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια εάν τα κίνητρα των άλλων είναι σύμφωνα με τους στόχους σου ή όχι. Οι ικανότητες σου είναι πολλές κινήσου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα πάρεις την απόφαση να μην πάρεις τίποτα προσωπικά ώστε να επηρεάσει την ψυχολογία σου αρνητικά. Θα δεχτείς τους άλλους όπως είναι και κατά συνέπεια και τις πράξεις τους. Άστους να σου αποκαλύψουν οι ίδιοι τα σχέδια τους. Θα αισθανθείς πιο ισχυρός με τον εαυτό σου, και θα μπορείς να κινηθείς στους στόχους που θέλεις για να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr