Ποια είναι τα 8 μεγαλύτερα λάθη της ομορφιάς

Κανείς δεν παραδέχεται τα λάθη του. Ειδικά όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση και αισθητική. Πάμε να μετρήσουμε τουλάχιστον 8;

Μαύρη ρίζα. Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό αποτέλεσμα από μια κοπέλα με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά της, ειδικά όταν η παραφωνία περιλαμβάνει ανταύγειες με λευκές ρίζες και μαύρη ρίζα.

Κονσίλερ σαν αλεύρι κάτω από τα μάτια για να νομίζουμε ότι φαινόμαστε πιο ξεκούραστες ή πιο φωτεινές.

 Ρουζ σαν μπουνιά στα μάγουλα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Οπότε, καλύτερα να το σβήνουμε όταν βλέπουμε ότι το έχουμε παρακάνει.

Κολλημένες βλεφαρίδες. Αν δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε σωστά τη μάσκαρα, θα πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο αργές και στοχευμένες κινήσεις.

Ατίθασα φρύδια. Η περιποίηση των φρυδιών μας είναι απαραίτητη, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Δεν δικαιολογούμαστε με τόσα τσιμπιδάκια, βουρτσάκια και μαγικά εργαλεία.

Φαγωμένα νύχια. Αυτό δεν δικαιολογείται με τίποτα, είναι μια συνήθεια που πρέπει να σταματήσουμε. Και να φροντίσουμε να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα. Χειμώνα-καλοκαίρι.

Μπλε μολύβι ή σκιά στα μάτια. Όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών μας, γαλάζια, πράσινα, καστανά, μαύρα, το μπλε στα βλέφαρα θεωρείται εδώ και χρόνια ντεμοντέ, γιατί κολακεύει ελάχιστα πρόσωπα.

Χείλη χωρίς περίγραμμα. Αυτό κι αν το έχουμε δει, στον καθρέφτη, γύρω μας, στο σινεμά, στην τηλεόραση, στα περιοδικά. Κι αν είναι άποψη; Καλύτερα να κάνουμε μια πρόβα ακόμη με το μπεζ μολύβι των χειλιών για να είμαστε σίγουρες ότι έχουμε ακολουθήσει τη γραμμή του στόματος. Σοβαρές. Και μετά με χαμόγελο. Ημιμόνιμο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com