Ποια ζώδια θα έχουν μια καυτή ερωτική εβδομάδα;

Σε ποιά ζώδια οι πλανήτες δίνουν απλόχερα τα δώρα τους;

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό, βοηθάει πολύ στο να έλθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και βέβαια να ελαφρύνει το κάπως τεταμένο τοπίο. Στις 19 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο φέρνει λίγο εκνευρισμό, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν διοχετεύσετε όλη αυτήν τη «νευρικότητα» στο κρεβάτι. Απλώς φροντίστε να βγάλετε προς τα έξω και την πιο τρυφερή σας πλευρά και να εκτονώσετε κάπου την υπερέντασή σας. Δηλαδή, αν νιώθετε τα συναισθήματά σας να εκτοξεύονται στα ύψη, φτιάξτε ένα τιραμισού και ξαπλώστε με τον καλό σας στο κρεβάτι, αντί να έρθετε σε προστριβές που θα σας κοστίσουν.

Λέων

Στις 19 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο, δείχνει να βάζει φωτιά σε διαπροσωπικές σχέσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τιθασεύσετε για λίγο τον παρορμητισμό σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας προκαλεί έντονη ερωτική διάθεση. Εκμεταλλευτείτε το καλό πρόσωπο που σας δείχνουν οι πλανήτες εκείνην την ημέρα και δώστε απλόχερα στο σύντροφό σας, όλα αυτά που χρειάζεται. Δηλαδή αγάπη, τρυφερότητα και ένα μια βραδιά συγκλονιστικού σεξ. Τα άστρα θα βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Η ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα βοηθάει να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας ερωτικά. Το τι θα σκεφτείτε για να συμβεί αυτό, εσείς θα το βρείτε. Στις 19 όμως επειδή το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο, σας κάνει ανασφαλείς και κάπως αυστηρούς, αποφύγετε να εμπλακείτε σε περίπλοκες συζητήσεις. Άλλωστε οι συζητήσεις αυτές καθόλου δεν σας ταιριάζουν. Αν έχετε θέματα με τον αγαπημένο σας λύστε τα στο κρεβάτι. Επίσης, ο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, υπόσχεται να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισθησιακοί. Αλλά επειδή είστε Αιγόκεροι σας προειδοποιούμε: Μην αφεθείτε και πολύ σε εξομολογήσεις. Κάνετε απλώς το ερωτικό σας καθήκον. Το κάνετε πολύ καλά άλλωστε.

marieclaire.gr