Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου

  • Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 08:24
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μία Κυριακή γεμάτη αισιοδοξία, επικοινωνιακή διάθεση και χαμόγελα! Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και ευνοεί κυρίως Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Από το βράδυ περνά στον Αιγόκερω και τα… κεφάλια μέσα! Αύριο ξημερώνει εργάσιμη Δευτέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί θα έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των επιρροών που έχουν οι άλλοι άνθρωποι για εσένα και αυτό θα σε κάνει να είσαι περισσότερο δεκτικός στις ιδέες τους σήμερα. Ότι και αν σε κάνει να ακούς τους άλλους ανθρώπους, σήμερα ίσως θέλεις να σταθμίσεις ποιες ιδέες είναι πραγματικά θετικές για σένα και ποιες μπορεί να μην είναι και τόσο ευεργετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις ετοιμότητα πνεύματος, και θα είσαι αυθόρμητος και διαθέτεις μεγάλη δυναμικότητα. Μερικά θέματα που είναι στάσιμα και σε προβληματίζουν ακόμη δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν τα αφήνεις πίσω είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μπορεί να συνειδητοποιήσεις σήμερα ότι έχεις μια τάση προς μάλλον μη ρεαλιστικές προσδοκίες, όταν πρόκειται για φιλικές και οικογενειακές αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα. Ή ίσως συνειδητοποιήσεις ξαφνικά την αδυναμία μιας επιλογής που φαινόταν τόσο τέλεια νωρίτερα. Η συμβουλή μου είναι να αφήσεις το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και αν είχες προβλήματα μπορείς να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα να περιμένεις κάποια σκαμπανεβάσματα και ορισμένες αλλαγές στη ζωή σου. Θυμήσου ότι κάθε δυσκολία κρύβει πίσω της μια ευκαιρία και να είσαι προετοιμασμένος να την ανακαλύψεις. Υπάρχουν κάποιες αρνητικές επιρροές φρόντισε λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση. Άλλωστε, αγαπάς τις περιπέτειες και τις εκπλήξεις. Να ξέρεις ότι η όποια καλυτέρευση στα πράγματα θα εξαρτηθεί από το πόσο θα είσαι διατεθειμένος να αφοσιωθείς στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και άφησε λίγο τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είμαστε σε θέση να δούμε μόνο ένα μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων που έχουμε στη διάθεσή μας, από το πλεονέκτημά μας ανά πάσα στιγμή. Αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου να σε καθοδηγήσει, γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας χώρος για φιλόδοξα οράματα που φαίνονται ρεαλιστικά καθώς και για τη δυνατότητα πραγματικής επίτευξής τους. Κινήσου με αυτά τα δεδομένα και θα δεις να λύνονται πολλά από τα θέματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί να αισθάνεσαι σήμερα συνετός, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο να βρεις πολλές λύσεις για να πάρεις κάποιες οικογενειακές αποφάσεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο από τις τόσες πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά ώστε να μπορέσεις να δώσεις και τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφο σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μπορεί να έχεις κουραστεί από τους τόσους περιορισμούς που σου επιβάλλονταν, εσωτερικά και εξωτερικά. Σήμερα θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που θα σου φέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο της απελευθέρωσης. Τα πράγματα φαίνονται να έρχονται έτσι ώστε να οδηγούν στην υλοποίηση όλων των επιθυμιών σου. Έχεις την ανάγκη να πετύχεις όλα αυτά που σκέπτεσαι τόσο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και η πορεία τους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι έχεις ακούσει τους ψίθυρους του εσωτερικού σου εαυτού και την προτροπή του να τους προωθήσεις και ίσως δικαίως αισθανθείς τον πειρασμό να αντιμετωπίσεις την πρόκληση, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Σήμερα σκέπτεσαι πέρα από τα σύνορα των συνηθισμένων και αποδεκτών και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα και προοδευτική πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το εσωτερικό πάθος που έχεις παρέχει το εσωτερικό κίνητρο για σένα, δεδομένου ότι πάντα κάνεις το δικό σου στη ζωή. Σήμερα θα έχεις μια φυσική δυνατότητα να μετασχηματίζεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου μόνο και μόνο με την παρουσία σου, επιδρώντας με έναν ήρεμο τρόπο και οι άλλοι θα βλέπουν σε σένα τις μοναδικές προοπτικές που τους ανοίγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκουσε και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα δοκίμασε όσο μπορείς να διατηρήσεις την ισορροπία, διαχωρίζοντας τις δραστηριότητές σου και λογικά με την πάροδο του χρόνου θα πετύχεις όλα σου τα σχέδια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεργαστείς με την πραγματικότητα που σου παρουσιάζεται και να γνωρίζεις ότι η ηρεμία θα σου φέρει την ισορροπία που επιδιώκεις τελικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά μίλησε με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η περιέργειά σου μπορεί να πάρει το προβάδισμα σήμερα και να σε βρει ζητώντας να διερευνήσεις στις ερωτήσεις άλλων. Αυτή η τάση προς το διερευνητικό είναι πιθανότατα μια προσπάθεια να κατανοήσεις περισσότερα για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Ζητώντας πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα πράγματα, μπορείς να δεις αν ισχύουν μερικά θέματα που έχεις μέσα στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά και θα προκύψουν μερικά παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες που έχεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο να σε ευνοεί θα είσαι σε μια σταθερή κατάσταση ανανέωσης και σπάνια θα δίνεις μεγαλύτερη αξία σε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για σένα γιατί ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και τι άτομο είσαι. Σήμερα θα θέλεις να ανιχνεύεις τις καταστάσεις, και θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και με φλογερό πάθος καταφέρνεις πάντα να κερδίζεις πιστούς οπαδούς των ιδεών και των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr