Στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγό του – Αποκαλύψεις εξωσυζυγικής σχέσης

Στα δικαστήρια κατέληξε ο γάμος του Φίλιππου Πλιάτσικα με την σύζυγό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Το ζευγάρι χώρισε και πρόσφατα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι δύο πλευρές σχετικά με το ύψος της διατροφής, την επιμέλεια και την επικοινωνία της 13χρονης κόρης τους με τον τραγουδιστή.

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδεία φιλικών και συγγενικών τους προσώπων. Σύμφωνα με την Espresso, οι δυο τους δεν ήρθα σε επαφή και δεν αντάλλαξαν κουβέντα. κλεφτές διερευνητικές ματιές, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Η κατάθεση της κουνιάδας του Πλιάτσικα

Η αδελφή της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου αποκάλυψε στην κατάθεση της ότι η πολύχρονη σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε συθέμελα όταν η σύζυγος του καλλιτέχνη «έμαθε το 2014 πως ο 51χρόνος διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό». Όπως ανέφερε η μάρτυρας, «ο Φίλιππος είναι καλός πατέρας, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερος εάν δεν έμπλεκε τα προσωπικά του», προσθέτοντας ότι «το παιδί όσο μεγαλώνει χρειάζεται και τους δύο γονείς».

«Η μικρή με τη μαμά της θέλει να μείνει και να έχει μια καλή, ποιοτική σχέση με το μπαμπά της. Γιατί χρειάζεται το πατρικό πρότυπο» είπε ακόμη η μάρτυρας, τονίζοντας ότι η αδελφή της «παραμέλησε πλήρως τα επαγγελματικά της προκειμένου να αφοσιωθεί στο παιδί και στον σύζυγο της».

Όπως ανέφερε, η στάση του τραγουδιστή δεν βοηθά, καθώς σε κάθε διαφωνία του παιδιού με τη μητέρα του, αντί να συνεννοείται πρώτα με τη μητέρα, παίρνει το μέρος του κοριτσιού πυροδοτώντας εντάσεις: «Λέει στη μικρή “Πάρε ταξί και φύγε από το σπίτι” “Καταλαβαίνω τι περνάς”…Δεν λες σε ένα παιδί στην εφηβεία “φύγε από το σπίτι».

Σύμφωνα με την Εspresso, ο Φίλιππος Πλιάτσικας διεκδικεί τη συνεπιμέλεια της κόρης του, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία, ενώ στην αίτηση του φέρεται ότι κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγο του για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μάρτυρας από την πλευρά του, που κατέθεσε στο δικαστήριο, αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στην επαγγελματική του πορεία όσο και στην επιθυμία του να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του. Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει συναινέσει στην παραχώρηση της οικίας που διέμεναν στην κόρη του και στη μητέρα της.

Η Νάντια Σπηλιωτοπούλου έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του, η οποία συζητήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ όπως είχε δημοσιοποιήσει η epsresso είχε προχωρήσει στις 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής. Αφορμή για αυτές τις κινήσεις φέρεται ότι στάθηκαν διαδοχικά περιστατικά ασυνεννοησίας των δύο γονέων.

Πηγή:espresso