Πράγματα που μπορείς να πεις αν νιώθεις άβολα

  • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 15:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Άβολη σιωπή. Συμβαίνει συχνότερα απ’ ό,τι πιστεύεις, και μπορεί να συμβεί και σε ‘σένα. Η πιθανότητα να σου συμβεί όταν μιλάς με άτομο που σου αρέσει, ή έστω άτομο που προσπαθείς να πείσεις να κάνει σεξ μαζί σου, είναι πολλές. Και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να σπάσεις τον πάγο. Και εμείς θα σου πούμε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, με δέκα και έναν απλούς τρόπους.

Σημείωση: Αυτοί οι δέκα και ένας τρόποι μπορεί να αποτύχουν, αλλά αν αποτύχουν, έχεις να κάνεις με ένα άτομο χωρίς χιούμορ, οπότε δεν έχει και τόσο νόημα να συνεχίσεις την τεχνητή αναπνοή σ’ αυτόν τον νεκρό, νεκρό διάλογο.

…Άβολο
Δηλώνεις το προφανές. Το κάνεις πιο άβολο απ’ ό,τι ήδη είναι. Φτάνεις στον πάτο, και το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να ανεβείς. Που θα συμβεί αν πεις αυτή τη λέξη με αρκετά άβολο τρόπο για να γελάσετε με τα χάλια σας.

*άβολος χορός*
Μερικές φορές δεν αρκεί να φτάνεις στον πάτο. Πρέπει να έχεις ένα κουτάλι και να σκάψεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Και ένας άβολος, αργός χορός με έντονη οπτική επαφή είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό. Πετυχαίνει λιγότερο από 1 στις 10, αλλά αν πετύχει, ΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.

Σε άλλα νέα…
…έχεις και άλλα νέα. Και έχεις και την τιμιότητα να παραδεχτείς ότι δεν είσαι και τόσο καλός στους διαλόγους, και ακόμα χειρότερος στις μεταβάσεις. Αλλά και πάλι, είσαι το άτομο που έχει και άλλα νέα, άρα νίκησες.

Ωραίος ο καιρός σήμερα
Κάποιες φορές θες να νιώσεις λίγο κλασικός. Ή λίγο κλισέ, αλλά αυτό είναι οκέι, επειδή για να γίνει κλισέ κάτι, πρέπει πρώτα να γίνει κλασικό, και μέχρι το άτομο που μιλάς να το συνειδητοποιήσει αυτό, εσύ θα έχεις ήδη σκεφτεί κάποιο καλύτερο θέμα για να μιλήσετε. Ή, μπορεί και όχι, επειδή μερικοί άνθρωποι είναι πολύ βαρετοί για να τους ενδιαφέρει κατά πόσο το κλισέ και το κλασικό είναι όροι πολύ πιο κοντινοί απ’ ό,τι πιστεύαμε, και απλά θα σε θεωρήσουν τεμπέλη και βαρετό.

*δυνατό ξεφύσημα*
Ξεκάθαρη δήλωση δυσαρέσκειας για το τι συμβαίνει, και απογοήτευση που το άλλο άτομο δεν καταβάλλει εξίσου μεγάλη προσπάθεια με εσένα να γεμίσει τα κενά της κουβέντας σας. Η φασαρία είναι αναγκαία, είσαι χαώδης τύπος. Τέλεια κίνηση για όταν θες να φανείς Δωρικά Ηδυπαθής (©Δημήτρης Γλύστρας, 2015).

Συμφωνώ, η λεκτική επικοινωνία είναι τόσο πασέ
Είσαι ένα μυστήριο. Είσαι ανταγωνιστικός. Δεν το βάζεις κάτω, αλλά βαριέσαι να ασχολείσαι και με άτομα που σε καθυστερούν. Κοίτα με πόση κουλ επιδεξιότητα πήρες αυτή τη συζήτηση στα χέρια σου και της έδωσες νέα μορφή. Δυστυχώς, αυτή η ατάκα μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά αν έχεις υπερφυσική αυτοπεποίθηση και σέξι φωνή, συγγνώμη.

Ας αλλάξουμε θέμα!
Μαζί με το θαυμαστικό, το θαυμαστικό πρέπει να φαίνεται από την χροιά της φωνής σου. Είναι εντελώς χαζοχαρούμενο, και συστήνουμε να το χρησιμοποιήσεις μόνο σε πάρτι και μόνο αν δεν είστε νηφάλιοι, επειδή είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτή η ατάκα ακούγεται σούπερ προσβλητική σε νηφάλια άτομα. Δεν ξέρουμε, δεν την έχουμε πει ποτέ νηφάλιοι.

Έχω ωραία memes στο κινητό μου
Αν είναι να το εκτιμήσει, θα το εκτιμήσει. Το θέμα είναι να μην λες ψέματα. Έχεις όντως ωραία memes στο κινητό σου;

Ποιοι διάσημοι πιστεύεις θα πεθάνουν φέτος;
Να, αυτό ας πούμε θα ήταν παράδειγμα κακού meme, επειδή το 2016 έγινε αυτό που πέθαναν όλα μας τα είδωλα και προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε ότι όχι άλλο Ντέιβιντ Μπόουι με άθλιο χιούμορ, αλλά οι επόμενες δύο χρονιές ήταν πιο χαλαρές. Άρα αυτό το meme είναι μπαγιάτικο, και ελπίζουμε το κινητό σου να είναι γεμάτο με φρέσκα. Δεν νομίζουμε να πίστεψες ότι θα σου προτείναμε σοβαρά να πεις τέτοια μαλακία, ε;

Θες να χορέψουμε;
Αν δεν θέλει να χορέψετε, μάλλον δεν σε γουστάρει, ρε φίλε.

in2life.gr