Ποια είναι τα ελαττώματα του κάθε ζωδίου;

  • Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το κάθε ζώδιο όπως πολύ καλά ξέρεις έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του.

Τα θετικά λίγο πολύ τα ξέρουμε, καθώς είναι αυτά που θέλουμε να παρουσιάζουμε στους άλλους, ποιο είναι όμως το βασικό ελάττωμα του κάθε ζωδίου;

Και κάπου εδώ έρχομαι εγώ για να σε ενημερώσω για το τι πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με το κάθε ζώδιο.

Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να διαβάσεις το ελάττωμα σου και να θελήσεις να το διορθώσεις, αλλά ας μην ζητάω και πολλά.

Κριός
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις πυγμή σε αυτό που λες, γι’ αυτό και δεν σε ακούει κανένας. Στο τέλος όμως πάντα όλοι τρέχουν σε εσένα, για να πάρεις την σκυτάλη και να τους βοηθήσεις.

Ταύρος
Όποιος σε πλησιάζει προσπαθεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, αλλά πάντα εσύ θεωρείς ότι πριν εμφανιστεί αυτό το άτομα όλα ήταν τέλεια.

Δίδυμος
Δεν μπορείς τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ και τους το δείχνεις, ακόμη και αν είναι δικά σου άτομα. Γενικά δείχνεις ότι δεν χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος να είναι μονίμως ευαίσθητος.

Καρκίνος
Εθελοτυφλείς. Αγαπάς πολύ δυνατά και συνεχίζεις να δίνεις κάθε φορά την προσοχή σου στα λάθος άτομα, ακόμη και όταν όλα σου λένε να φύγεις.

Λέων
Απαιτείς να σε εμπιστεύονται όλοι και θέλεις να ελέγχεις τα πάντα, ακόμη και αν δεν αφορούν την δική σου ζωή. Φυσικά επειδή δεν συμβαίνει αυτό πάντα στο τέλος είσαι εκνευρισμένη.

Παρθένος
Τα παρθενάκια απογοητεύονται πάρα πολύ εύκολα, μιας και από φύση τους είναι πολύ απαισιόδοξα και όταν τους ενοχλεί κάτι θα το ακούσει όποιος και αν βρίσκεται στον χώρο τους.

Ζυγός
Είσαι απασχολημένη προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τους πάντες και δεν θέλεις να κάνεις λάθος επιλογές μόνο και μόνο για να μην εκνευρίσεις τους άλλους.

Σκορπιός
Δεν εμπιστεύεσαι τον κόσμο σχεδόν καθόλου, επειδή πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι έχουν κάτι πολύ σκοτεινό που προσπαθούν διαρκώς να κρύψουν.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι πολύ αυθόρμητοι και ειλικρινείς. Δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν και λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και φυσικά δεν απολογούνται ποτέ επειδή πιστεύουν ότι αυτό έπρεπε να κάνουν.

Αιγόκερως
Προσπαθείς υπερβολικά να πετύχεις τους στόχους σου, μέχρι που εξαντλείσαι ψυχικά και σωματικά και δεν έχεις αντοχή να δώσεις σημασία σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό σου.

Υδροχόος
Θέλεις να κρατάς τους ανθρώπους σε απόσταση, επειδή έτσι πιστεύεις ότι προστατεύεις τον εαυτό σου από το να ανοιχθείς σε κάποιον και να νιώσεις συναισθήματα, αλλά και να πληγωθείς.

Ιχθείς
Προσπαθείς να ξεφεύγεις μέσω της μουσικής και των καθημερινών σου μεγάλων ονείρων, ούτως ώστε να αποφεύγεις τα αληθινά προβλήματα που βρίσκονται μπροστά σου.

ediva.gr