Παντρεύεται η πριγκίπισσα Ευγενία - Όλες τις λεπτομέρειες του μενού

Στην αρχή του έτους όλα τα μάτια ήταν καρφωμένα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ευτυχώς για τους φανατικούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, ένα ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας πρόκειται να παντρευτεί σήμερα κιόλας!

Η πριγκίπισσα Ευγενία, η ξαδέρφη του Ουίλιαμ και του Χάρι, πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Τζακ Μπρουκσμπανκ και αν κρίνουμε από τις περιγραφές του μενού, η δεξίωση μάλλον θα είναι το ίδιο λαμπερή με τους προηγούμενους βασιλικούς γάμους. Οι εορτασμοί θα διαρκέσουν δύο μέρες, σύμφωνα με τους Sunday Times. Την Παρασκευή θα λάβει χώρα η πιο επίσημη δεξίωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πάρτι. «Θα υπάρχουν συγκρουόμενα, τρενάκια, πολύ φαγητό, κοκτέιλ και Bloody Marys για το hangover», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το ακριβές μενού του πάρτι, αλλά οι περισσότεροι υποθέτουν ότι τα πιάτα, που θα σερβιριστούν θα είναι άκρως ινσταγκραμικά. Όσον αφορά τη δεξίωση της Παρασκευής, το περιοδικό Town & Country, πιστεύει ότι το ζευγάρι θα έχει επιλέξει το ίδιο catering (Table Talk) με τον Χάρι και την Μέγκαν, ενώ το Harper’s Bazaar υποψιάζεται ότι το μενού θα είναι άκρως υγιεινό, πιθανόν vegan ή vegetarian, με πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς προς τα εκεί κλείνουμε, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο γάμος θα είναι plastic-free (χωρίς πλαστικό), σύμφωνα με το περιοδικό Brides.

Η τούρτα, πρόκειται και σε αυτόν το γάμο να ξεφύγει από τα συνηθισμένα (βλ. Fruit cake), όπως επισημαίνει το People. Η τούρτα της επιλογής τους είναι μία red velvet και σοκολάτα, δημιουργία της cake designer, Σοφι Καμποτ. Όπως είπε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο People, η τούρτα θα ενσωματώνει πλούσια χρώματα του φθινοπώρου στο σχέδιό της και θα είναι καλυμμένη με λεπτομερή σχέδια από ζάχαρη, όπως κισσός».

Μετά από όλες αυτές τις περιγραφές, ποιος δεν θα ήθελε να είναι ένας από τους 850 καλεσμένους;

olivemagazine.gr