Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

  • Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 08:46
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Αυτή η Παρασκευή έχει δυο πρόσωπα! Από την μία ο Ήλιος Τετράγωνο με Πλούτωνα, φέρνει έχθρες λόγω εγωισμού, κόντρες λόγω εξουσίας και οικονομικά λάθη για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου και από την άλλη το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει έξυπνες αποφάσεις και επίτευξη ουσιαστικών στόχων για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ψυχραιμία συνιστώ για σήμερα, Κριέ μου, επειδή θα σε πιέσουν οι ίδιες σου οι σκέψεις κι οι άλλοι γύρω σου θα εισπράξουν την όχι και τόσο καλή διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, Κριέ, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σ’ ευχαριστούν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σένα, Ταύρε, η σημερινή μέρα θα είναι ήπια, αφού βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ξεπερνάς τις όποιες διαφωνίες με μια μεγαλύτερη ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από το Σκορπιό, Ταύρε, ανεβάζει την επικοινωνία σου και δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που κάνεις με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που ίσως προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Νιώθεις, Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεσαι πως δεν προλαβαίνεις. Θα διαπιστώσεις, ότι η σημερινή είναι απλά μια ημέρα, κατά την οποία θα τρέξεις για υποχρεώσεις λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα βρεις την ευκαιρία για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές. Θα ανταπεξέλθεις με πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Παράπονα θα κάνεις σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, Καρκίνε μου. Θα δεχτείς την κατανόηση και το ενδιαφέρον από τους γύρω σου, οπότε αυτό που τελικά θα εισπράξεις, θα βοηθήσει να έρθει πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αν δεν αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα έχεις σήμερα τη διάθεση, Λέων, να είσαι λίγο αυστηρός στην κριτική σου απέναντι σε φιλικά σου πρόσωπα. Ξέρουν όμως, ότι όλα αυτά τα λες από αγάπη κι ενδιαφέρον. Τα κακώς κείμενα θα ξεπεραστούν και οι σχέσεις θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ευχάριστες συναντήσεις φέρνει η μέρα, Παρθένε, μαζί με σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για ένα άκρως ουσιαστικό 24ωρο, κατά το οποίο έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις πολλά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη πιο άνετα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε υπομονή, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου παρουσιαστούν από τρίτους κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι μέσα στην πλήρη ικανοποίηση, Ζυγέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε θαυμάζει, η οικογένειά σου κρέμεται απ’ τα χείλη σου κι εσύ πραγματικά δείχνεις να το απολαμβάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Ζυγέ. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει πιο άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πιέζεσαι στο να βρεις λύσεις σε προβλήματα τρίτων, Σκορπιέ μου, κι εκείνο που σε εκνευρίζει, είναι πως νιώθεις ότι δε σε κατανοούν. Ηρέμησε λίγο και θα δεις, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι το άμεσο μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Προσπαθούν οι γύρω σου να σε συμβουλεύσουν, Τοξότη μου, και θέλουν να σου δώσουν ένα χέρι βοήθειας. Το ότι εσύ αισθάνεσαι πως δεν το έχεις ανάγκη είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να προσέξεις πώς θα τους το πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, Τοξότη μου, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, διαφορετικά θα γίνουν κινήσεις, που δε θα σε συμφέρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θέλεις να βγεις, Αιγόκερε, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με αγαπημένα σου άτομα. Μη θυμώνεις όμως που δε σ’ ακολουθούν, αφού δε σε ακυρώνουν οι γύρω σου, αλλά απλά δεν έχουν σήμερα ελεύθερο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις την ανάγκη, Υδροχόε, να νουθετήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρείς ότι έχει ξεφύγει λίγο από τις αξίες του. Η πραγματική βοήθεια που θα του δώσεις, θα είναι μεγάλη κι αυτό θα αναγνωριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Υδροχόε, που δεν περίμενες και θα κάνεις σήμερα πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε πρόγραμμα τις πιεστικότερες προτεραιότητες, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ήρθε η στιγμή να κάνεις αλλαγές, Ιχθύ, αφού θέλεις έναν πιο ζεστό χώρο. Σήμερα, θα μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα φιλικό σου άτομο, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Ιχθύ, και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου. Μετά, θα γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές, αλλιώς τα περιττά έξοδα θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr