Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για το νησί των οργίων και των ναρκωτικών

  • Τρίτη, 9 Οκτώβριος 2018 17:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Σεξ χωρίς περιορισμούς και άφθονες ουσίες προσφέρει το ταξίδι στο «νησί του σεξ» που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για τις 14 με 17 Δεκεμβρίου και οι ταξιδιώτες θα έχουν στο πλευρό τους δυο ιερόδουλες, απεριόριστο φαγητό και αλκοόλ και ένα πλήθος από δραστηριότητες για να ικανοποιούν τις φαντασιώσεις τους.

Όπως γράφει η NewYork Post, η διοργανώτρια εταιρεία Good Girl Company, δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο ένα promo βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας γυμνός - από τη μέση και πάνω- άντρας, να κάνει πάρτι σε ένα γιοτ παρέα με καλλίγραμμα κορίτσια.

«Όλα τα κορίτσια είναι εδώ για να σας ευχαριστήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν βασιλιάδες, αν έχετε κάποια ιδιαίτερη φαντασίωση ενημερώσετε τον διοργανωτή ή τα κορίτσια και θα φροντίσουν να τις ικανοποιήσουν», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το κάθε εισιτήριο στον παράδεισο της ακολασίας, κοστίζει 5.000 δολάρια- στην τιμή περιλαμβάνεται η πρόσβαση σε ιδιωτική βίλα, με 60 ιερόδουλες και πολλά σεξ shows. Η κατανάλωση ναρκωτικών επιτρέπεται και οι διοργανωτές λένε ότι οι ιερόδουλες είναι «φιλικές προς τις ουσίες». Στην τιμή επίσης, δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια ενώ η μέγιστη χωρητικότητα για αυτή την ομαδική απόδραση περιορίζεται στα 30 άτομα.

Μέχρι στιγμής, η τοποθεσία δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά οι πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram της εταιρείας περιλαμβάνουν τα hashtags #Caribbean και #Colombia.

Σύμφωνα με την Post, οι αρχές της Κολομβίας είχαν εξοργιστεί το περασμένο έτος, όταν οι διοργανωτές ήθελαν να στήσουν το «Sex Island» κάπου στη χώρα τους. «Είναι απαράδεκτο ότι θέλουν να μας πουλήσουν ως σεξουαλικό προορισμό. Αυτός δεν είναι ο τουρισμός που εκπροσωπούμε», είχε γράψει ο τοπικός άρχοντας, Sergio Londono στο Twitter.

 

news.gr