Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου

  • Τρίτη, 9 Οκτώβριος 2018 08:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μία συντροφική και γαλήνια Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι εδώ, δίνοντας μέχρι τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ανανέωση μέχρι τέλος του μήνα, στο 2ο δεκαήμερο των Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Τοξοτών, Λιονταριών και Υδροχόων!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιο πρόβλημα με φιλικό σου πρόσωπο πρόκειται να βγει στην επιφάνεια, αγαπητέ Κριέ, και να σε ταλαιπωρήσει το ερχόμενο διάστημα. Οι συνήθειές σου θα πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο αν δεν θέλεις βρεθείς σε αδιέξοδο. Η χαλαρότητα θα σε ανακουφίσει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και γενικά το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις σου, γιατί έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και κινδυνεύεις τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου να γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από αύριο ξεκινάει μια πολύ καλή εβδομάδα, επαγγελματικά, αλλά σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς. Θα τα πας πολύ καλά και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφεθείς, αγαπητέ Ταύρε, σε ανώφελες ονειροπολήσεις. Η τάση σου να αποφεύγεις την πραγματικότητα σε οδηγεί σε μια νωχελική απραξία που βλάπτει σημαντικά τις υποθέσεις σου, εμποδίζοντας την όποια εξέλιξη. Μακροπρόθεσμα αυτό θα αλλάξει, αλλά με αρκετή προσπάθεια εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις καμία παρεξήγηση – άσ’ το για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις το μέλλον θετικά. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μία γνωριμία, αγαπητέ Δίδυμε, που έκανες εντελώς τυχαία πρόκειται να αποκτήσει καλύτερες προοπτικές. Μια συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείς και να αποφύγεις συγκρούσεις που πιθανόν να περίμενες. Χαλάρωσε και άσε περιθώρια για τις εξελίξεις που αναμένονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σήμερα άσε λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό για το ζώδιό σου να επιτευχθούν απροσδόκητα πράγματα, με διαφορετικούς όρους από τους αναμενόμενους και μάλιστα περισσότερο ωφέλιμους για την εξέλιξή σου. Η επιτυχία θα αφορά εσένα και η τιμιότητα, η συνέπεια και η προσφορά σου θα αναγνωριστούν με αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, οπότε σήμερα καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι πλέον καιρός να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις που σου προκαλούν οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να φροντίσεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, χωρίς άλλες αναβολές. Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες και προωθούν τη δημιουργικότητά σου με θετικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα σήμερα τη μέρα σου χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς γκρίνιες ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται, θα μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι, επαγγελματικά, να κινηθείς καταλλήλως και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε οδηγεί σε αδιέξοδο, αγαπητέ Παρθένε, εξ αιτίας της άρνησης να αποδεχτεί τις επιλογές σου. Η ζωή σου όμως ανήκει σ’ εσένα και το δικαίωμα -ακόμα και στο λάθος- είναι δικό σου, όπως και οι συνέπειες άλλωστε. Εξήγησε με ήρεμο τρόπο πως δεν θα ανεχτείς κανενός είδους παρέμβαση στα προσωπικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις σχετικά με τον σύντροφό σου. Πάψε να δίνεις τόσα πολλά και θυμήσου ότι κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά ζητήματα μπορείς και μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες αλλά και σχέδια που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Οικονομικά, απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί έρχεται μια εβδομάδα που θα έχεις πολλές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ζυγέ, να ισορροπήσεις, βλέποντας με ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σου. Δράσε δυναμικά, στηρίξου στα πόδια σου και όλα θα δρομολογηθούν. Η ζωή μας είναι ένα πλήθος μικρών επαναστάσεων που μπορούν να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου και προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις αρκετά καλά και έχεις πολύ καλό προγραμματισμό. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Οικονομικά, θα πρέπει να πάψεις να ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε κάποια μετακίνηση που θα φέρει μια ξαφνική, ευχάριστη συνάντηση. Δείξε εγκράτεια και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως δείχνουν. Ακολούθησε τον δρόμο σου και μην επηρεαστείς από παρεμβάσεις ατόμων που καραδοκούν να επωφεληθούν από τις δικές σου ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα έρθει να σε ξαφνιάσει, αγαπητέ Τοξότη, και να σε προβληματίσει αρκετά. Θα είναι δύσκολο να βγάλεις αμέσως τα σωστά συμπεράσματα, γι’ αυτό κέρδισε χρόνο ώστε να μπορέσεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Αργότερα θα καταφέρεις να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις, οπότε μην βιάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και μην δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα. Μια Κυριακή οπωσδήποτε τη χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς, ειδάλλως αν συνεχίσεις στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό να δοθεί στο ζώδιό σου μια ευκαιρία αναφορικά με την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας από το παρελθόν, η οποία σε βαραίνει και περιορίζει τις κινήσεις σου. Εκμεταλλεύσου σωστά αυτή τη δυνατότητα, ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από μια χρόνια δέσμευση, να απελευθερωθείς και να αποκτήσεις νέα ώθηση για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στον σύντροφό σου, ώστε να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας και όσο για τα επαγγελματικά σου, πολλά θέματα που παραμένουν στάσιμα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια σχέδια που έχεις για τον οικονομικό τομέα θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η νέα καθημερινότητα που προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου θα είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και παγίδες, τις οποίες θα μπορέσεις να αποφύγεις με σοβαρότητα και μεγάλη συνέπεια. Δράσε δυναμικά, ούτως ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις καλύτερη εικόνα απέναντι σε συνεργάτες που περιμένουν να πειστούν για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τις δυνατότητες που έχεις τις ξέρεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις και από αύριο ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου θα είναι και πάλι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και τα έσοδά σου θα αυξηθούν πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και δημιουργείται πιο θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με το πρόσωπό σου. Θα δεχτείς μεγάλη αναγνώριση η οποία θα καθορίσει όλες τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου αλλά και για να θέσεις τις σωστές βάσεις που θα καθορίσουν το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολύ άγχος, αλλά φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου – άλλωστε εκεί έχεις ήδη αρχίσει σιγά σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα μπορείς να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

Πηγή: oroskopos.gr