4 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Γνωριστήκατε πρόσφατα αλλά οφείλεις να ομολογήσεις ότι περνάτε φίνα! Βέβαια κάποιες φορές, εκείνος έχει μία ιδιαίτερη συμπεριφορά κρατώντας σε, σε απόσταση. Και έχεις και αυτή την εντύπωση, ότι το φάντασμα της πρώην του πλανάται πάνω από τα κεφάλια σας. Τελικά μήπως τη θέλει ακόμα; Για δες τα σημάδια για να σιγουρευτείς.

1. Έχουν επαφές: Προφανώς, και επειδή δεν είμαστε 15 χρονών, όταν με κάποιον άνθρωπο έχεις περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, είναι δύσκολο έως ακατατόρθωτο να τον βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου. Μέχρι εκεί όμως… Το να πάρει που και που την πρώην του ένα τηλέφωνο να τα πούνε σαν φίλοι, είναι απολύτως θεμιτό και φυσιολογικό. Το να τον παίρνει τα ξημερώματα, για άσχετους λόγους κι αυτός εκτός του ότι της απαντάει κανονικά, απομακρύνεται κιόλας για να μιλήσει με την ησυχία του, είναι εντελώς παράλογο! Αν ο καλός σου συμπεριφέρεται έτσι, τότε λυπούμαστε αλλα υπάρχει πρόβλημα.

2. Περίεργη συμπεριφορά: Είσαι σε ένα μαγαζί κι εκεί που όλα είναι καλά μεταξύ σας, με τις γλύκες και τις τσαχπινιές σας, ξαφνικά εμφανίζεται η πρώην με την παρέα της. Εκτός του ότι δεν παίρνει το βλέμμα του από πάνω της αρχίζει να απομακρύνεται από σένα με αποτέλεσμα ούτε καν να σε αγγίζει. Δεν συζητάμε φυσικά για τις αντιδράσεις του όταν θα έρθει να χαιρετήσει, γιατί θα έρθει, όπου συμπεριφέρεται κυριολεκτικά σαν γκαφατζής! Και φυσικά ο χαιρετισμός, διαρκεί τουλάχιστον ενα τέταρτο της ώρας, όπου εσύ είσαι σχεδόν ανύπαρκτη και για να περάσει η ώρα παίζεις με το κινητό. Περαστικά σου…

3. Δείξε μου τον φίλο σου…: Αν θες να μάθεις έναν άντρα, μελέτησε πρώτα τους κολλητούς του! Αν λοιπόν αυτοί, σε συμπαθούν πολύ και κάνετε καλή παρέα, αλλά όταν πέφτει στο τραπέζι το όνομα… αυτής, το πρόσωπό τους λάμπει και αρχίζουν να θυμούνται πόσο καλά είχαν περάσει εκεί και τι γέλιο είχαν κάνει τότε, μην μπεις στη διαδικασία να βήξεις για να θυμίσεις την παρουσία σου. Την έχουν ξεχάσει και ίσως εσκεμμένα! Αν μάλιστα, γυρίσουν με ενθουσιασμό και πουν ότι την είδαν πρόσφατα και έχει ομορφύνει πολύ, τότε… μόλις έχασες.

4. Προσπαθεί να την… αποφύγει: Αν έπειτα από όλα αυτά, του κάνεις την απλή ερώτηση, γιατί συνεχίζει να έχει επαφές με την πρώην του παρά το γεγονός ότι τον πρήζει και τον ενοχλεί, και σου απαντήσει ότι του είναι ανυπόφορη αλλά δεν μπορεί να την αφήσει γιατί τον έχει ανάγκη, γέλα δυνατά και χώρισέ τον! Δηλαδή η κοπελιά πριν γνωρίσει τον καλό Σαμαρείτη βρισκόταν στο έλεος του Θεού ή δεν έχει οικογένεια και απλά φύτρωσε; Δεν θα μπορούσε να βρει πιο χαζή δικαιολογία γι’ αυτό. Θα μπορούσε πολύ απλά να σου το πει ευθέως να μην βασανίζεστε άδικα!

queen.gr