Η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκε διάσημο ηθοποιό σε διακοπές στην Ελλάδα

Η αλήθεια είναι πως μετά τον ξαφνικό και επεισοδιακό χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, ουκ ολίγες φορές δημοσιεύματα ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό ερωτευμένη. Μάλιστα, κάποια πιο ευφάνταστα τής είχαν φορέσει ακόμη και νυφικό, στο πλευρό πάμπλουτου φιλάνθρωπου από τη Μ. Βρετανία. Σενάριο, που εννοείται, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Και τώρα, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί, εδώ κι έναν χρόνο είναι ζευγάρι με αστέρα του Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο έρωτάς τους έχει χρώμα καθαρά… ελληνικό. Σύμφωνα με το gossip cop, Η Τζολί είναι ζευγάρι με τον Κιάνου Ριβς, με τον οποίο πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκαν στην Ελλάδα για διακοπές (μαζί και τα έξι της παιδιά) και όπως φαίνεται, ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο σταρ το καλοκαίρι του 2017, επισκέφτηκαν τους Παξούς. Εκεί ήταν η μητέρα του Ριβς, της οποίας έχει αδυναμία και την επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί και εκεί στο όμορφο νησί, βρέθηκε και η Τζολί με τα παιδιά της. Όπως, δε, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του φερόμενου ζευγαριού, οι δυο τους δεν γνωρίζονταν μέχρι τότε, ενώ η σχέση τους εξελίσσεται ιδανικά.

Και για του λόγου το αληθές, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο τα παιδιά της Τζολί, όσο και η μητέρα του Ριβς, εγκρίνουν τη σχέση. Άλλωστε, ο άλλοτε πρωταγωνιστής του «Matrix» αγαπά τα έξι παιδιά της ηθοποιού κι ευχαριστιέται να περνά χρόνο μαζί τους. «Αγαπά τα παιδιά και είναι καλή επιρροή για την Αντζελίνα. Είναι τόσο ευγενικός, δοτικός και αληθινός, πράγματα που η Αντζελίνα ψάχνει σε ένα άνδρα», φέρεται να δήλωσε άτομο από το περιβάλλον τους.

newsbrast