Με επιτυχία συνεχίζεται το φεστιβάλ Ιταλικού κινηματογράφου στο Ηράκλειο

Kάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση των φίλων του σινεμά που έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα του 5ου Ιταλικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2018 την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Παρουσία του Ιταλού Πρόξενου Paolo Bartolozzi, του αντιδήμαρχου τουρισμού Gian Andrea Garancini και πλήθος σινεφίλων απολαύσαμε την Sophia Loren σε μία εξαιρετική ερμηνεία στην ταινία IERI, OGGI, DOMANI .

Το 5ο Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου 2018 πραγματοποιείται  με τη φροντίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Καζάλι και συνδιοργανωτές το Ιταλικό Προξενείο και τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης EUROPE DIRECT. 

 Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει αυθεντικές γεύσεις από τους χορηγούς μας, Caffè Gioia, οινοποιείο Λουλούδης, νερά Kristal και αρτοποία Σταματάκης.

Για μας ήταν μία συγκινητική βραδιά και όλη αυτή η ανταπόκριση του κόσμου μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις.

Οι βραδιές με καλό ιταλικό κινηματογράφο θα συνεχιστούν όλο τον μήνα Οκτώβριο, κάθε Τετάρτη στις 21:00, στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (κτίριο Ανδρόγεω). 

Την επόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου θα απολαύσουμε την ταινία MAMMA ROMA σε σκηνοθεσία Pier Paolo Pasolini με τους Anna Magnani και Ettore Garofolo.