Πως η Νταϊάνα ανακάλυψε τη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα

  • Κυριακή, 7 Οκτώβριος 2018 15:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Το 1996, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Όπως είναι γνωστό, ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη δημόσια διάλυση της σχέσης του ζευγαριού ήταν εκείνη που κάποτε η ίδια η Νταϊάνα περιέγραψε ως “το τρίτο άτομο στον γάμο τους” – η Camilla Parker Bowles.

Ο πρίγκιπας Charles έβγαινε με την Camilla πριν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά από τη γνωριμία τους σε έναν αγώνα πόλο το 1970. Το ζευγάρι ανέπτυξε ρομαντική σχέση που κράτησε για έναν χρόνο, μέχρι που χώρισαν το 1971, όταν ο πρίγκιπας Charles μπήκε στο βασιλικό ναυτικό. Δύο χρόνια αργότερα, η Camilla παντρεύτηκε τον Andrew Parker Bowles, και το 1980 ο πρίγκιπας Charles άρχισε να βγαίνει με την Νταϊάνα, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

Τα συναισθήματα όμως μεταξύ του Καρόλου και της Camilla δεν εξαφανίστηκαν και το 1986, ξεκίνησαν την εξωσυζυγική τους σχέση. Το 1992 το παλάτι επιβεβαίωσε πως υπήρχαν προβλήματα στον γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Πέντε χρόνια αργότερα, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μίλησε ανοιχτά σε μία συνέντευξη για το πώς ανακάλυψε την παράνομη σχέση του συζύγου της με την Camilla – και μοιάζει αρκετά επώδυνος.

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Νταϊάνα αποκάλυψε πως λίγο πριν τον γάμο τους ανακάλυψε ένα κουτί. Το άνοιξε και μέσα υπήρχε ένα βραχιόλι. “Ήμουν ακόμα τόσο ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που έρχονταν προς το μέρος μου. Και μετά κάποιος στο γραφείο του μου είπε πως ο σύζυγός μου έφτιαξε ένα βραχιόλι για εκείνη,” δήλωσε. “Μπήκα στο γραφείο εκείνου του υπαλλήλου μία μέρα και είπα ‘Α, τι είναι μέσα σε αυτό το κουτί; Και εκείνος είπε ‘Δεν πρέπει να το κοιτάτε αυτό’. Οπότε το άνοιξα και είδα το βραχιόλι,” είπε η Νταϊάνα. “Ένιωσα κατεστραμμένη και είπα ‘Θα της το δώσει απόψε’.”

Σύμφωνα με τον royal βιογράφο, Andrew Morton, το βραχιόλι είχε σκαλισμένα τα αρχικά ‘G’ και ‘F’ που λέγεται πως ήταν τα παρατσούκλια που είχαν δώσει ο Κάρολος και η Camilla ο ένας στον άλλον – Gladys και Fred.

lay-out.gr