Οι Μυθοκρουσμένοι ... του Εσπερινού Γυμνασίου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη

  • Παρασκευή, 5 Οκτώβριος 2018 21:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Για τις δράσεις που πραγματοποιεί η περιβαλλοντική ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου «Οι Μυθοκρουσμένοι» ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν η Ελένη Πουλά υπεύθυνη παιδαγωγικών θεμάτων εσπερινού γυμνασίου Ηρακλείου, οι καθηγητές Μανόλης Αφραθιανάκης, Στέλιος Μανωλιούδης, Ελένη Μπερζιρτζόγλου, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων του σχολείου και μαθήτρια Ειρήνη Κιουπάκη. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του εσπερινού γυμνασίου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη, ότι, η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου και φορείς, πρόκειται να «υιοθετήσουν» το χωριό Πανασός Ηρακλείου με σκοπό την ανάδειξη των φυσικών-περιβαλλοντικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι του εσπερινού γυμνασίου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε εκπαιδευτικούς και μαθητές για την τιμή που του έκαναν ,καθώς επίσης για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται στο εσπερινό γυμνάσιο.

Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών που έχει καθιερωθεί από την UNESCO ανέφερε: «Με καθοριστικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών, στην ανάπτυξη της σύγχρονης κοινωνίας, στη μετάδοση της γνώσης οι εκπαιδευτικοί αποτελούν καθοριστικούς πυλώνες για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την απόφαση της Unesco, συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Κρήτης για το σημαντικό έργο που επιτελούν».