Μαρίνα Τσιντικίδου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying

Για την αποχή της από τη σόουμπιζ και τη μόδα αλλά και το λόγο που δεν έκανε οικογένεια μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία ασχολείται με το να φτιάχνει κήπους.

«Μπούχτισα από αυτό το χώρο. Ήταν ενάντια στη φύση μου όλο αυτό. Δεν φταίει ο χώρος, φταίω εγώ που έκανα μια επιλογή που δεν μου ταίριαζε σαν ιδιοσυγκρασία», λέει η Μαρίνα Τσιντικίδου σε συνέντευξη της στην εκπομπή Ελένη.

Η ίδια πλέον ασχολείται με την κηποτεχνία. «Η εμπειρία μου στην πολιτική ήταν ο λόγος που πήρα τα βουνά και πήγα στη Μαρτινίκα», αναφέρει το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 1992 που δεν μπορεί να ξεχάσει την κακή της συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μού έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω μωρέ. Έχω φάει πάρα πολλή κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή», λέει η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Όσο για το λόγο που δεν έκανε οικογένεια εξηγεί ότι ήταν μία συνειδητή επιλογή: «Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, το βρίσκω τεράστια ευθύνη, θεωρούσα ότι δεν είμαι αρκετά σοφή ή δυνατή για να κάνω κάτι τέτοιο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου:

newsbeast