Kate Moss: Στα 44 παραμένει το πιο ακριβοπληρωμένο super model όλων των εποχών

Το αγαπημένο top model , στα 44 της χρόνια θεωρείται η νέα Σιδηρά Κυρία της Βρετανίας και η ζωή της είναι φτιαγμένη από εκείνα τα υλικά που κρατούν τους μύθους αλώβητους στο πέρασμα των χρόνων.

Λίγο πριν τον πολυσυζητημένο γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ  και της Kate Middleton στην Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε ένα T shirt, που έγραφε «There is only one Kate in London».

H Kate Moss είναι το κορίτσι που έδωσε στον όρο super model μια άλλη διάσταση. Με το σοφιστικέ ερωτισμό της, το «so british» μοναδικό στυλ και τη χαλαρή της κομψότητα, κατάφερε να επιβιώσει για τρεις δεκαετίες και να της συγχωρέσει η βιομηχανία της μόδας ακόμη και τις πιο extreme κραιπάλες.

Σήμερα η Kate κατέχει τον τίτλο του υψηλότερα αμειβόμενου μοντέλου  στη Μεγάλη Βρετανία με κέρδη 9 εκατομμύρια λίρες σε ένα χρόνο «καθαιρώντας»  την Cara Delevingne που βρισκόταν από το 2013 στην κορυφή, κερδίζοντας 10 εκατομμύρια  δολάρια το χρόνο.

Φυσικά τα έσοδα της Kate προέρχονται όχι μόνον από τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά από τις πολλές και επιτυχημένες επενδύσεις της στο χώρο της μόδας..

marieclaire.gr