Έξι υπέροχοι προορισμοί μόνο για γυναίκες-ταξιδιώτισσες!

  • Πέμπτη, 4 Οκτώβριος 2018 08:33
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Αν είσαι από αυτές που αγαπούν τα ταξίδια και είσαι και single τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Δεν υπάρχει πόλη στον κόσμο που δεν θέλεις να επισκεφτείς τουλάχιστον μια φορά; Μπορείς να ταξιδέψεις και μόνη σου σε έναν από τους παρακάτω 6 προορισμούς.

Στοκχόλμη, Σουηδία

Αν είναι να επισκεφτείς μόνο ένα μέρος μόνη σου τότε αυτό μπορεί να είναι η Σουηδία. Σύμφωνα με το Prosperity Index, η Σκανδιναβία (Νορβηγία, Σουηδία, Δανία) είναι μερικές από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο με την Σουηδία να καταλαμβάνει την 5η θέση. Πέρα, όμως, από αυτό στην Στοκχόλμη θα βρεις εκπληκτικές μπουτίκ για να κάνεις τα ψώνια σου. Οι Σουηδοί είναι σούπερ στιλάτοι και οι σχεδιαστές που βγάζει η χώρα τους είναι πολλοί (βλέπε H&M). Eπιπλέον εκεί θα δεις και πολλά αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία το Royal Palace και το Vasa Museum.

Quebec City, Canada

To γαλλόφωνο Quebec θα σε ενθουσιάσει. Εκεί θα νιώσεις σαν να μεταφέρεσαι πίσω στο χρόνο μιας και θα δεις στους δρόμους απίστευτες άμαξες, τραγουδιστές και διασκεδαστές του δρόμου και μια open-air art gallery. O καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσεις αυτή την υπέροχη πόλη είναι περπατώντας και σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό είναι κάτι πολύ ασφαλές.

Μπαλί, Ινδονησία

Τη συγκεκριμένη πόλη επισκέπτονται πολλές γυναίκες και μάλιστα μόνες τους. Το Μπαλί είναι το τέλειο μέρος για κάθε γυναίκα που θέλει να έρθει σε αρμονία με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα της. Και παρόλο που θα σε ενθουσιάσει η ομορφιά της πόλης, οι άνθρωποι είναι αυτοί που θα σε κερδίσουν ακόμα περισσότερο. Είναι απίστευτα φιλικοί, ζεστοί και φιλόξενοι πράγμα που κάνει και αυτόν τον προορισμό έναν από τους πιο ασφαλείς.

Queenstown, New Zealand

Χωρίς αμφιβολία, η Νέα Ζηλανδία είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο. Αυτό το πανέμορφο νησί μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά μην το αφήνεις απ’έξω. Το Queenstown συγκεκριμένα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας το οποίο προσελκύει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες. Εκεί είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις κόσμο και να ζήσεις υπέροχες περιπέτειες. Και όλα αυτά χωρίς να φοβάσαι καθόλου.

Βερόνα, Ιταλία

Εκεί αγαπήθηκαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα. Πού ξέρεις; Μπορεί και εσύ να βρεις τον έρωτα της ζωής σου ειδικά αν επισκεφτείς την πόλη μόνη σου. Αν ψάχνεις για πολυτέλεια τότε θα πρέπει να μείνεις στο ιστορικό Palazzo Victoria μιας και θα σε κάνει να νιώσεις σαν πριγκίπισσα ενώ η θέα από τα μπαλκόνια του είναι εκπληκτική. Αν από την άλλη βαρεθείς, μπορείς να πας σε ένα από τα πολλά club της πόλης και να απολαύσεις το ποτό σου με ασφάλεια.

keepup.gr