Ζευγάρι πήγε στο δικαστήριο για μια φριτέζα!

  • Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2018 13:21
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Τη δικαστική οδό επέλεξε ένα πρώην ζευγάρι για να λύσει τις διαφορές του. Ο Άινταν Τζόουνς και η Λιν Πικ ήταν μαζί από τα τέλη του 2016, αλλά από ένα σημείο και έπειτα ξεκίνησαν οι καυγάδες. Η 25χρονη μητέρα ενός αγοριού, υποψιαζόταν ότι ο σύντροφός της βλέπει κι άλλες γυναίκες με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Ο λόγος ωστόσο που οδηγήθηκαν στο δικαστήριο προκαλεί γέλια, καθώς η διαφωνία τους έχει ως επίκεντρο μια φριτέζα!

Ο 26χρονος Τζόουνς ισχυρίζεται ότι η φριτέζα την οποία απέκτησαν όταν ακόμα συζούσαν, είναι δική του καθώς ήταν εκείνος που πλήρωσε το ποσό των 35 ευρώ για να την αγοράσει.

Είναι μάλιστα τέτοια η αγάπη του για τη φριτέζα που έχει βομβαρδίσει την πρώην σύντροφό του με απειλητικά μηνύματα, ζητώντας της να του επιστρέψει τη συσκευή.

Η Λιν, μιλώντας στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, υποστήριξε πως η φριτέζα της ανήκει. Περιέγραψε επίσης και ένα περιστατικό που έλαβε χώρο τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Τζόουνς εισέβαλε στο σπίτι της στο Wythenshawe, έβγαλε τη συσκευή από την πρίζα, σκόρπισε το λάδι που είχε μέσα στο χαλί και στον καναπέ και έφυγε παίρνοντας μαζί του τόσο τη φριτέζα όσο και τις περσίδες από τα παράθυρα.

«Είπε πως τα παίρνει μαζί του γιατί τα πλήρωσε. Μόνο που δεν τα πλήρωσε εκείνος, αλλά εγώ», είπε στο δικαστήριο η Λιν.

Τελικά ο Τζόουνς κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση χωρίς βία, παραδέχθηκε την καταστροφή του καναπέ της και του χαλιού της πρώην του και τον Οκτώβρη θα μάθει την ποινή του...

newsbeast