Έκοψε τη γλώσσα της στα δυο για να τη βρίσκουν πιο ελκυστική οι άντρες

  • Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 19:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

 

Μια νεαρή κοπέλα ξόδεψε μια μικρή περιουσία μέσα σε πέντε χρόνια για να μεταμορφώσει το σώμα της και να γίνει ακόμα πιο ποθητή στο αντρικό κοινό.

Αυτά ισχυρίζεται η 24χρονη Allie Kali από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ που μεγάλωσε λέει σε συντηρητική οικογένεια και ήταν πάντα το μαύρο πρόβατο με την καλλιτεχνική της προσωπικότητα.

Περίμενε βέβαια μέχρι να φτάσει στα 18 και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να αποκτήσει το σώμα που ονειρευόταν, γεμάτο τατουάζ και άλλες εικαστικές παρεμβάσεις.

Τον Απρίλιο που μας πέρασε αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να χωρίσει τη γλώσσα της στα δυο, σε μια επέμβαση 45 λεπτών που δεν πόνεσε, όπως λέει, αν και η περίοδος της ανάρρωσης ήταν επώδυνη.

«Όταν μιλάμε για το κρεβάτι, οι περισσότεροι άντρες το λατρεύουν αυτό, όπως θα περιμένατε, καθώς έχω δυο ξεχωριστές γλώσσες που μπορώ να κινώ ανεξάρτητα τη μία από την άλλη», λέει χαρακτηριστικά. Και εξομολογείται επίσης πως οι άντρες τρελαίνονται πια στην ιδιαίτερη εμφάνισή της.

«Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως είναι εξαιρετικά ελκυστικό αυτό. Ελάχιστοι έχουν φρικάρει από την εμφάνισή μου», σημειώνει.

Ο διαχωρισμός της γλώσσας είναι μάλιστα παράνομος σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως τη Νέα Υόρκη, το Τέξας, το Ιλινόις, το Ντέλαγουερ κ.ά.

 

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο