Ποιο νυφικό να διαλέξεις ανάλογα με το ζώδιο σου!

Τώρα που ο αγαπημένος σου σου έδωσε το πολυπόθητο δαχτυλίδι και σου έκανε την πρόταση γάμου, ξεκινάει η αναζήτηση για το τέλειο νυφικό. Είδες αρκετά και πλέον έχεις μπερδευτεί με το ποιο να διαλέξεις για να είσαι πανέμορφη την σημαντική αυτή μέρα.

Γιατί λοιπόν δεν διαλέγεις νυφικό με βάση το ζώδιο σου; Ίσως με την βοήθεια των άστρων αποφασίσεις ποιο είναι το τέλειο φόρεμα. Άλλωστε τα άστρα πολλές φορές λένε την αλήθεια.

Κριός 

Τα νυφικά δεν είναι το στυλ των Κριών. Οι περισσότερες γυναίκες Κριοί θέλουν κάτι που δεν έχει τόση πολλή δαντέλα ή τόσες λεπτομέρειες. Το νυφικό της πρέπει να είναι απλό, καθαρό και εύκολο να το βάλει και να το βγάλει. Ένας Κριός λατρεύει τα πράγματα με καθαρές γραμμές και κοφτερές γωνίες.

Αυτή η νύφη θα άλλαζε φόρεμα κατά την διάρκεια της νύχτας για να χορεύει πιο άνετα. Είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γεμάτο με πάθος και πολύ ενέργεια.Οι Κριοί μένουν μακριά από τις πολλές στρώσεις τούλι και δεν θέλουν σίγουρα οτιδήποτε απαρχαιωμένο. Γενικά θέλουν μοντέρνα πράγματα κι όχι αυτά που έχουν περάσει τα χρόνια τους.

Ταύρος

Οι ταυρίνες αγαπούν την διαδικασία αγοράς νυφικού, αφού κυριεύονται από την Αφροδίτη, την θεά της ομορφιάς και του έρωτα. Γι’ αυτό δέχονται οποιαδήποτε υφή και οποιοδήποτε ύφασμα για το νυφικό τους. Αρκεί να τους κάνει να νιώθουν τόσο άνετα εξωτερικά, όσο είναι κι εσωτερικά.

Ένα απαλό μετάξι και υφάσματα απαλά στο άγγιγμα είναι ότι ψάχνει μια γυναίκα στο ζώδιο του Ταύρου. Ακόμη, αυτή η νύφη λατρεύει ότι είναι πλούσιο στο μάτι και στην υφή ενώ δύσκολα να πει όχι σε νυφικό με λουλούδια, δείγμα του ρομαντισμού που την κατέχει.

Αντίθετα δεν προτιμούν τα ιδιαίτερα κλειστά στο λαιμό νυφικά. Συνήθως έχουν άνοιγμα στους ώμους, είναι με έναν ώμο ή με έξω τελείως τους ώμους. Τέλος, μία νύφη Ταύρος επιλέγει κλασσικά ποιοτικά κομμάτια νυφικών κι όχι αυτά που είναι στην μόδα. Έχει μεγάλες προσδοκίες και φροντίζει ώστε όλα να είναι τέλεια την σημαντική αυτή μέρα.

Δίδυμος Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα και το στυλ τους έχει να κάνει με μία πιο ανάλαφρη και αέρινη αίσθηση. Είναι πολύ καλοί στο να ανακατεύουν σχέδια και υφάσματα και το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Σ’ αυτήν την νύφη αρέσει επίσης η απλότητα, τα κρόσια, οι φούντες και λίγα αξεσουάρ στο φόρεμα.

Οι Δίδυμοι έχουν κάτι που φέρνει στην δεκαετία του ’60. Είναι ο τύπος που θα φορέσει ένα φωτεινό χρώμα παπούτσι ή ένα κόσμημα που θα αντισταθμίζει τα πάντα. Το στυλ βέβαια της νύφης του ζωδίου δεν μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένο ή να έχει δυσκολία στην κίνηση, αφού θέλει να είναι άνετη.

Καρκίνος Μία γυναίκα Καρκίνος αγαπάει τα κομμάτια που μοιάζουν με αντίκιες. Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το φεγγάρι. Επομένως, οι Καρκίνοι αγαπούν οτιδήποτε είναι οικογενειακό κειμήλιο. Γι’ αυτό άλλωστε δεν θα διστάσουν να φορέσουν ένα δαχτυλίδι από την γιαγιά τους στο γάμο.

Οι νύφες του ζωδίου λατρεύουν την δαντέλα και τους ψηλούς λαιμούς, στοιχεία δηλαδή παρμένα από τα νυφικά της δεκαετίας του ’80. Τα καρκινάκια επίσης προτιμούν την γραμμή Α στα νυφικά, προκειμένου να τονίσουν την μέση τους και την περιφέρεια αυτής.

Επίσης, επιλέγουν κοσμήματα που χαρίζουν ένα vintage στοιχείο στο στυλ τους. Ουσιαστικά οι γυναίκες Καρκίνοι έλκονται από το ασήμι, κάτι που οφείλεται στην κυριαρχία του φεγγαριού στο ζώδιο.

Λέων Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και κυριαρχείται από τον ήλιο, το κέντρο του ηλιακού συστήματος. Φυσικά, οι Λέοντες θέλουν να έχουν την προσοχή και τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Αυτό είναι ένα σημάδι πως μπορεί να έχει ένα φαντασμαγορικό φόρεμα με έντονα κοσμήματα και στολίδια.

Ακολουθούν την μόδα, είναι λαμπεροί και αναζητούν κάτι που θα μείνει αξέχαστο και θα κάνει εντύπωση στους καλεσμένους. Τα ψώνια για τον Λέων προφανώς θα έχουν πλάκα. Είναι ένα μέρος της προσωπικότητας του να μην φοβάται να τραβήξει όλη την προσοχή σ’ ένα δωμάτιο.

Δεν θέλει να φορέσει στο γάμο της κάτι που έχει φορεθεί χιλιάδες φορές από άλλες γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αντισυμβατική. Της αρέσει η λάμψη, κι αν το φόρεμα δεν είναι πολύ λαμπερό θα το κάνει με ένα κόσμημα.

Παρθένος Το ζώδιο της Παρθένου είναι ζώδιο της γης. Οι γυναίκες Παρθένοι είναι απόλυτα θηλυκές, κομψές και φρέσκες. Οι Παρθένοι αγαπούν τις λεπτομέρειες ειδικά όταν αυτές κάνουν το κομμάτι ξεχωριστό, είτε πρόκειται για ένα βιβλίο αντίκα είτε ακόμη και για ένα κρυμμένο φερμουάρ στο φόρεμα.

Γενικά οτιδήποτε μπορεί να κάνει το νυφικό που φοράει μοναδικό, οι Παρθένοι το αγαπούν. Οι νύφες του ζωδίου διαλέγουν θηλυκά νυφικά και ταυτόχρονα απλά. Εκτιμούν την απλότητα και σαν ζώδια της γης λατρεύουν το χειροποίητο.
Ακόμη, διαλέγουν πράγματα και ρούχα τα οποία πρόκειται να αντέξουν στον χρόνο. Γενικά οι Παρθένοι αναζητούν διαχρονικά κομμάτια που θα αναδείξουν το στυλ και την κομψότητα της.

Ζυγός Όπως οι Ταύροι, το ζώδιο του Ζυγού κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη, γι’ αυτό και τους αρέσει η ομορφιά. Στις εμφανίσεις της μια γυναίκα Ζυγός είναι αρκετά θηλυκή και τα πάει τέλεια με τις λαμπερές εμφανίσεις. Αυτό το ζώδιο, όπως δείχνει και το σύμβολο του, βρίσκει την ισορροπία μεταξύ του απλού αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακού νυφικού.

Η νύφη Ζυγός θέλει το φόρεμα που θα διαλέξει να αναδεικνύει το ερωτικό πρόσωπο της γυναίκας. Στους Ζυγούς αρέσει η καλής ποιότητας δαντέλα, το τούλι και τα απλά στοιχεία. Μια γυναίκα Ζυγός στην αναζήτηση του νυφικού της προσέχει ιδιαίτερα την συνοχή και το ταίριασμα όχι μόνο των κομματιών που θα συνθέσουν την εμφάνιση της αλλά ακόμη και του στολισμού.

Όλα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους για να μείνει ευχαριστημένη μία νύφη Ζυγός!

Σκορπιός Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού, γνωστό για την ορμητικότητα του και για την “όλα ή τίποτα” τακτική του. Είναι ιδιαίτερα νευρικοί όταν έχουν να διαλέξουν νυφικό, αλλά δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα να μείνουν τα πλαίσια της νόρμας και του αναμενόμενου.Αυτή την νυφική εμφάνιση βέβαια μπορεί να την πετύχει μόνο ο Σκορπιός, τα άλλα ζώδια αδυνατούν.

Στον Σκορπιό δεν αρέσει απαραίτητα το boho στυλ αφού προτιμούν πιο ροκ νυφικά. Αυτή η νύφη αγαπάει να δίνει διάφορες πινελιές, είτε είναι επιρροές από την Ασία ή ακόμη και πιο πανκ επιλογές. Επίσης, η γυναίκα Σκορπιός θέλει να τελειοποιήσει την εμφάνιση της είτε με ένα τσόκερ είτε με πανύψηλα παπούτσια ή ακόμη και με μποτάκια.

Τοξότης Ένα ζώδιο της φωτιάς το οποίο έχει κυβερνήτη τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη. Γι’ αυτό και οι Τοξότες θέλουν να κάνουν τα πάντα μεγαλοπρεπώς. Θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι, να καλέσουν όλους τους γνωστούς τους. Το ίδιο γίνεται και με το φόρεμα τους. Επιθυμούν το νυφικό τους να είναι άφθονο.

Μπορεί η νύφη Τοξότης να αλλάζει γνώμη για το νυφικό της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν την ενδιαφέρει να είναι seχy, αλλά το φόρεμα να αντικατροπτίζει την διασκέδαση και το μεγάλο πάρτι. Δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις λεπτομέρειες όσο για την υφή και την ποιότητα.

Πολύ πιθανόν μάλιστα η γυναίκα Τοξότης να επιλέξει να παντρευτεί ακόμη και σε μία ξένη χώρα, αφού ως γνωστόν οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια, και μετά να ακολουθήσει ένα ξέφρενο γλέντι με πολύ χορό.

Αιγόκερως Οι Αιγόκεροι, ζώδιο της γης, θέλουν να κάνουν μία καλή επένδυση στο νυφικό γι’ αυτό και θέλουν να είναι ποιοτικό. Δεν διστάζουν να φορέσουν ακόμη και μία λευκή ολόσωμη φόρμα αντί για νυφικό, κάτι που τους ταιριάζει απόλυτα. Γενικά οι Αιγόκεροι είναι ένα ζώδιο που επικεντρώνεται στον στόχο του προκειμένου να τον πετύχει.

Το στυλ που τους αρέσει είναι καθαρό και γεωμετρικό, ενώ αγαπούν τις γωνίες στα φορέματα. Αντίθετα δεν τα πάνε καλά με την δαντέλα. Επίσης τους αρέσει να υπάρχει μία κίνηση στο ρούχο που φοράνε, ακόμη κι αν η κίνηση αυτή είναι από το πέπλο. Δεν θέλουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο στην επιλογή του νυφικού, όμως θέλουν να είναι λαμπερές όλο το βράδυ.

Υδροχόος Κυρίαρχος του ζωδίου ο Ουρανός, ο οποίος πηγαίνει με αντίθετη φορά απ’ ότι οι υπόλοιποι πλανήτες. Γι’ αυτό και οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ότι ακολουθούν άτυπους δρόμους για να κάνουν κάποια πράγματα. Η νύφη αυτή θα ξεφεύγει συνεχώς από τα όρια του κανονικού και συνηθισμένου, αφού είναι γνωστό το ζώδιο για τις επαναστατικές του αντιλήψεις.

Δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα, τους αρέσει η ασυμμετρία στα φορέματα και γενικά οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό. Τα πάνε πολύ καλά με την λάμψη και την αλλαγή, οπότε θέλουν να αλλάξουν το φόρεμα τους στο τραπέζι. Οι νύφες Υδροχόοι μπορούν πραγματικά να επιλέξουν διάφορα στυλ, διάφορων εποχών, σχημάτων και πολιτισμών και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Ιχθύες Εάν υπάρχει ένα ζώδιο γεμάτο ρομαντισμό και φαντασία, αυτό είναι οι Ιχθύες. Είναι επίσης το πιο δημιουργικό ζώδιο του κύκλου κι όλα αυτά οφείλονται στον κυβερνήτη τους Ποσειδώνα. Οι γυναίκες του ζωδίου δεν διστάζουν να μπουν σε έναν φανταστικό κόσμο με το φόρεμα τους.

Υπάρχει βέβαια και μια πιο boho πλευρά στους Ιχθύες. Δεν τους αρέσουν οι πολλές στρώσεις υφάσματος, αλλά θέλουν το φόρεμα τους να έχει κίνηση. Γι’ αυτό δεν προτιμούν ιδιαίτερα τα εφαρμοστά φορέματα αλλά τα πιο αέρινα.

Ουσιαστικά οι Ιχθύες θα διαλέξουν είτε κάτι πιο boho style είτε κάτι πιο ευφάνταστο. Το σίγουρο είναι ότι και στα δύο θα υπάρχει ο ρομαντισμός.

ediva.gr