Παναγιώτης Πετράκης:Έχασα τον ύπνο μου, μπήκαν στη ζωή μου τα υπνωτικά χάπια

Για μία δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει στην κάμερα του Πρωινού πως πριν 3 με 4 χρόνια, όταν τα επαγγελματικά του δεν πήγαιναν καλά, κατέφυγε στα υπνωτικά χάπια καθώς είχε χάσει τον ύπνο του, λόγω του έντονου άγχους.

«Νομίζω ότι τα ψυχικά νοσήματα που προκύπτουν από έναν τρόπο ζωής που είναι τόσο αγχώδης και τόσο στρεσογόνος, χρειάζονται αντιμετώπιση. Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, πριν από 3 με 4 χρόνια περίπου, χρειάστηκα βοήθεια. Τα επαγγελματικά μου άρχισαν να μην προχωρούν όπως εγώ τα είχα στο μυαλό μου και όπως εγώ ήθελα. Αυτό με άγχωσε πάρα πολύ. Άρχισα να χάνω τον ύπνο μου. Μπήκαν στη ζωή μου τα υπνωτικά χάπια. Είδα όμως ότι αυτό συνεχίζει και ότι θέλει αντίσταση γιατί σωματοποιείται με κάποιον τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά για εκείνη την περίοδο της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» στο ρόλο που σφράγισε με τη μοναδική ερμηνεία του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Πετράκης δήλωσε ότι σίγουρα θα τον συγκρίνουν με τον αξέχαστο ηθοποιό, αλλά ο ίδιος δεν θα λάβει υπόψιν του τη σύγκριση.

newsbeast