Ο απίθανος λόγος που ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε τηλεοπτικό ρόλο

Ηταν το 2002, όταν στον ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα η σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», που πραγματευόταν τον παράνομο έρωτα της συζύγου ενός γαιοκτήμονα με τον εργάτη στα κτήματά τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας (γαιοκτήμονας), η Λίνα Σακκά (η σύζυγος) και ο Κώστας Σόμμερ στο ρόλο του οικονομικού μετανάστη από την Αλβανία. Τη σειρά υπέγραφε ο Μανούσος Μανουσάκης και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Και τώρα χρόνια μετά μαθαίνουμε δια στόματος σκηνοθέτη, ότι αρχικά ο ρόλος του γαιοκτήμονα είχε προταθεί στον Απόστολο Γκλέτσο. Αλλά εκείνος τον είχε αρνηθεί για έναν απίθανο λόγο. Όπως αποκάλυψε ο Μανουσάκης στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ο ηθοποιός είπε το μεγάλο «όχι», επειδή ο γαιοκτήμονας είχε το ρόλο του απατημένου.

«Προτείνω στον Απόστολο Γκλέτσο να παίξει στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» με τον Αλβανό οικονομικό μετανάστη που παίρνει τη γυναίκα του αφεντικού του. Έρχεται λοιπόν ο Αποστόλης στο γραφείο, παίρνει το σενάριο, φεύγει. Με παίρνει την άλλη μέρα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου λέει: “Αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο”» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον απολαυστικό διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες. «Γιατί ρε Απόστολε; «Γιατί, ο πρώτος ταξιτζής που θα με πει “κερατά” θα του φάω το λαρύγγι, οπότε αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις το ρόλο». Αυτό είναι χαριτωμένο. Έτσι, με αυτή την αυτογνωσία ο Αποστόλης, με έσωσε και δεν έπαιξε».

newsbeast.gr