Ζευγάρια αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

  • Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2018 13:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

«Δε μπορώ να πω πως δε ζηλεύω, ειδικά τις πρώτες ημέρες, γιατί συγκρίνω τον εαυτό μου με την άλλη γυναίκα»

Μια σπάνια κλεφτή ματιά για το τι γίνεται στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων - τα περίφημα swing parties -, αποκαλύπτουν ζευγάρια που φυσικά συμμετέχουν ενεργά σε αυτά. Πρόκειται για ζευγάρια από την Αυστραλία που τόλμησαν και μίλησαν ειλικρινά για το θέμα-ταμπού σε τηλεοπτική εκπομπή.

Υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι σε αυτά τα πάρτι η επιλογή των σεξουαλικών συντρόφων γίνεται τυχαία, ωστόσο, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, αυτό συμβαίνει σπάνια. «Θα προτιμούσα να κάνω σεξ με ένα ζευγάρι που έχουμε προηγουμένως ανταλλάξει απόψεις και έχουν πιει ορισμένα ποτά, παρά να "αναγκαστώ" να πάω σε ένα υπνοδωμάτιο με ένα άλλο άτομο», δηλώνει η Sally από τη Μελβούρνη.

Η Megan, μια single γυναίκα που συχνάζει στα «πάρτι» του Μπρίσμπεϊν και είναι γνωστή στην ιδιαίτερη αυτή κοινότητα ως «μονόκερος» εξαιτίας του στάτους της ως αδέσμευτη, δήλωσε ότι πολλά ζευγάρια συχνά θέλουν να «ενσωματώσουν» μια άλλη γυναίκα στη σεξουαλική τους ζωή. Συμπληρώνει επίσης ότι πολλοί πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι αναγκασμένες να μπαίνουν στο «χορό» από τους συζύγους τους ή τους συντρόφους τους και ότι η κοινότητα είναι απλώς γεμάτη με «γλοιώδεις χοντρούς άντρες».

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι τύποι των ανθρώπων μπορεί να είναι swingers. «Είναι άνθρωποι που θέλουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους με άλλα ζευγάρια».

Το ανδρόγυνο Andrew και Sally, μπήκε στο «κίνημα» των swingers αμέσως μόλις αντάλλαξε δαχτυλίδια αρραβώνων. «Ήμουν μόλις 18 ετών όταν γνώρισα τον Andrew. Ήταν ο πρώτους μου σεξουαλικός παρτενέρ», λέει η Sally. «Καθώς η ημερομηνία γάμου πλησίαζε, ένιωθα τη πίεση ότι δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία, δεν είχα παίξει με κανέναν».

Την ιδέα για τέτοιου είδους διασκεδάσεις, την έριξε ένας συνάδελφός της ο οποίος της πρότεινε πως επειδή παντρεύονται, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και μονογαμικοί. Το ζευγάρι πλέον συμμετέχει τακτικά σε events με swingers μαζί, και απολαμβάνει τον έρωτα στο φουλ.

Ζήλια μου...

Η Jess από το Σίδνεϊ αναφέρει ότι η ζήλια είναι ένας σοβαρός παράγοντας, ιδιαίτερα στην αρχή των πάρτι. «Δε μπορώ να πω πως δε ζηλεύω, ειδικά τις πρώτες ημέρες, γιατί συγκρίνω τον εαυτό μου με την άλλη γυναίκα», λέει. «Το συζήτησα αυτό με τον σύντροφό μου και με έπεισε πως δεν έχω λόγο να ζηλεύω...». Τα περισσότερα ζευγάρια πάντως, συμφωνούν πως η επικοινωνία μεταξύ τους είναι το κλειδί και πως το να βλέπουν το σύντροφό τους με κάποιον άλλο, είναι μέρος του σεξουαλικού πόθου.

news.gr