Επτά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι και οι άντρες τα μισούν!

Πολλοί άντρες -και μπορεί όχι αδίκως- ισχυρίζονται ότι υπάρχει μία μακρά λίστα σχετικά με το τι τους ενοχλεί σε μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού παιχνιδιού.

Στην πραγματικότητα όμως, οι άντρες συνηθίζουν να λένε και να κάνουν αυτό που θέλουν οι γυναίκες, γιατί -ας μην κρυβόμαστε- αυτές είναι που στο τέλος, θα αποφασίσουν αν θα κάνουν σεξ ή όχι.

Γι’ αυτό, η σεξολόγος και ειδική σχέσεων, Tracey Cox, αποκαλύπτει τα λάθη που συνηθίζουν να κάνουν, περισσότερο, οι γυναίκες και που μπορεί να αποπροσανατολίσουν εντελώς ένας άντρα, ενώ παράλληλα προειδοποιεί προκειμένου να υπάρξει μία πιο υγιής σεξουαλική σχέση ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι.

Ποια είναι, λοιπόν τα πιο συνήθη λάθη, που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία μπορούν να φέρουν έναν άντρα… «εκτός εαυτού»;

1. Προτείνουν στο σύντροφό τους να δουν μαζί πορνό και στη συνέχεια θυμώνουν με την αντίδραση του

Οι περισσότεροι άνδρες παρακολουθούν πορνό σε τακτική βάση – και οι περισσότερες γυναίκες το γνωρίζουν.

Πολλές γυναίκες, λοιπόν, προτείνουν -αφού το «κακό θα γίνει»- να παρακολουθήσουν μαζί με τους συντρόφους τους, πορνό.

Έλα όμως που οι περισσότεροι άντρες «κολλάνε» όταν βλέπουν πορνό και αυτό συμβαίνει είτε είναι μπροστά η σύντροφός τους είτε όχι και δύσκολα «παίρνουν τα μάτια τους» από αυτό.

Το αποτέλεσμα;

Οι γυναίκες θυμώνουν με την αντίδραση αυτή και αντί να ακολουθήσει μία αισθησιακή βραδιά, ακολουθεί μία βραδιά μουρμούρας!

Κορίτσια χαλαρώστε! Είναι συνήθεια, όχι προσωπική απόρριψη!

2. Είναι πολύ θορυβώδεις
Οι ψίθυροι και οι μικροί στεναγμοί είναι εξαιρετικά αισθησιακοί αλλά τα ουρλιαχτά και οι φωνές λες και κάποιος σας απειλεί για να σας σκοτώσει, στην πραγματικότητα μπορεί να τρομάξει τους άντρες.

Για να μην αναφέρουμε ότι είναι και εξαιρετικά ενοχλητικό.

Μη νομίζετε ότι όσο πιο θορυβώδεις είστε, τόσο πιο πολύ θα τον ερεθίσετε. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που σκέφτονται εκείνη την ώρα είναι πως θα αντιμετωπίσουν τους γονείς τους/ τους γείτονες ή τα παιδιά τους, την επόμενη μέρα.

Γι’ αυτό, απλά, αφεθείτε ήρεμα και γλυκά στη μαγεία της στιγμής.΄

3. Ξαπλώνουν και περιμένουν

Πολλές γυναίκες ξαπλώνουν και αφήνουν τους άντρες να «κάνουν παιχνίδι» από εκεί και πέρα.

Το ότι μ’ αυτή σας την κίνηση του δίνετε το «πράσινο φως» για τη σεξουαλική επαφή, δε σημαίνει ότι τον έχετε «ανάψει» κιόλας.

Μη ξεχνάτε ότι το σεξ είναι παιχνίδι για δύο!

4. Βάζουν τα νύχια τους στην πλάτη του συντρόφου τους

Για τους περισσότερους αυτό αποτελεί μία «ακατάλληλη κίνηση».

Μπορεί στις ταινίες να φαίνεται άκρως σεξουαλικό και αισθησιακό, στην πραγματικότητα, όμως είναι υπερβολικό και πονάει!

5. Συμφωνούν να κάνουν σεξ μαζί τους και μετά συμπεριφέρονται λες και τους έκαναν χάρη

Το σεξ υποτίθεται ότι είναι, αμοιβαία, ευχάριστο. Αν για κάποιον λόγο όμως δε νιώθετε έτσι, τότε καλό είναι να συζητήσετε με το σύντροφο σας για το τι σας αρέσει και το τι έχει, προκειμένου να γίνει μία ευχάριστη διαδικασία και για εσάς.

6. Νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους

Αυτό μεταφράζεται είτε με σεξ στα σκοτεινά είτε με σεξ με ρούχα.

Μπορεί όλοι να έχουμε κατά διαστήματα τις ανασφάλειες μας για το σώμα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να απολαμβάνουμε το σεξ.

Οι σωματικές ανασφάλειες δεν επηρεάζουν απλώς την οπτική απόλαυση του, αλλά πολλές φορές σας εμποδίζουν να δοκιμάσετε κάποιες σεξουαλικές στάσεις και γενικά σας κάνουν να μην είστε και τόσο περιζήτητοι στο κρεβάτι.

Αν ο σύντροφός σας ισχυρίζεται ότι το σώμα σας είναι όμορφο, τότε λέει αλήθεια. Δεχτείτε την φιλοφρόνηση και χαλαρώστε.

7. Του λένε να επιβραδύνει την κορύφωσή του

Το άγχος που θα του προκαλέσετε με το που θα του πείτε κάτι τέτοιο, θα έχει τελείως αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που θα θέλατε.

Γι’ αυτό είναι πολύ καλύτερα να τον αφήσετε να χαλαρώσει και να απολαύσει την κορύφωση του, όποτε αυτή έρθει.

Εξάλλου μη ξεχνάτε ότι, αν δεν έχετε προλάβει να «ολοκληρώσετε το έργο» σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το επιτύχετε.

protothema.gr