Ο Μπαρτ Ρέινολντς άφησε εκτός διαθήκης τον μοναχογιό του

Σε λίγες ημέρες από τώρα πρόκειται να ανοίξει η διαθήκη του Μπαρτ Ρέινολντς. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς και σε ηλικία 82 χρόνων. Και τώρα, δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο θέλουν τον Ρέινολντς να έχει αφήσει εκτός διαθήκης τον μοναχογιό του, Κουίντον.

Συγκεκριμένα, το TMZ  έχει «ανάψει» φωτιές, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός φέρεται το 2011 που συνέταξε τη διαθήκη του, να άφησε εκτός τον υιοθετημένο γιο του.  Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, διαχειρίστρια της περιουσίας του άφησε την ανιψιά του, Νάνσι Λι Μπράουν Χες.

Ωστόσο, κάνει ειδική αναφορά στο γιο του, διευκρινίζοντας ότι δεν τον αποκληρώνει. «Σκόπιμα τον παραλείπω από αυτή την τελευταία μου διαθήκη, καθώς του παρείχα τα πάντα σε όλη μου τη ζωή στο Declaration of Trust» φέρεται να αναφέρει σε σημείο της διαθήκης του. Άλλωστε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Μπαρτ Ρέινολντς είχε δημιουργήσει ένα καταπίστευμα για το γιο του πριν από αρκετά χρόνια. Ο Κουίντον, λοιπόν, ενδεχομένως να συνεχίζει να λαμβάνει χρήματα από το καταπίστευμα, το οποίο μπορεί να είχε δημιουργηθεί για την αποφυγή των φόρων της μεγάλης περιουσίας του ηθοποιού.

Ο Ρέινολντς και η πρώην σύζυγός του,  Λόνι Άντερσον είχαν υιοθετήσει τον Κουίντον Άντερσον Ρέινολντς, το 1988. Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό του, την οποία εξέφραζε με κάθε ευκαιρία. Οι σχέσεις τους είχαν περάσει μία κρίση, μετά το διαζύγιο του Ρέινολντς με την Άντερσον, όμως, τα τελευταία χρόνια είχαν αποκατασταθεί. Άλλωστε, μετά το θάνατό του στις αρχές Σεπτεμβρίου, η πρώην σύζυγός του είχε δηλώσει για εκείνον ότι «ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της κι ένας υπέροχος πατέρας για το γιο τους».

newsbeast