Ποια είναι τα 4 ζώδια με… μηδενική υπομονή

  • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η υπομονή είναι αρετή λένε. Βέβαια, ίσως δεν το λένε για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο λόγος σήμερα για εκείνα που πραγματικά έχουν μηδενική υπομονή. Σαν εκπρόσωπος ενός από αυτά, έχω να σου πω ότι η τσατίλα μας οφείλεται στην μανία μας για τελειότητα.

Η έλλειψη υπομονής των παρακάτω ζωδίων δεν προκύπτει γιατί τα πράγματα που θέλουν δεν γίνονται αρκετά γρήγορα ή στην ώρα τους. Προκύπτει διότι έχει υπάρξει ένα πλάνο και μια προσπάθεια πίσω από όλο αυτό. Χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια με μηδενική υπομονή.

Κριός
Τα Κριάρια μας είναι δαίμονες. Δεν θα ησυχάσει η γυναίκα Κριός αν τα πράγματα δεν γίνουν το συντομότερο δυνατό. Έχει απίστευτη αποφασιστικότητα και δεν χάνει καθόλου χρόνο όταν θέλει να κάνει κάτι. Βέβαια είναι εξαιρετικά οξύθυμη, που σημαίνει ότι θέλει κότσια για να την αναλάβεις σε κατάσταση κρίσης. Αν δε μπορείς να την χειριστείς τότε τρέψου σε φυγή άμεσα, πριν σε πάρει παραμάζωμα ο θυμός της.

Λέων
Η Λιονταρίνα, όπως ακριβώς και η Κριαρίνα, θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο και τα επίπεδα ανταγωνισμού της είναι πολυ ψηλά. Η ευστροφία της, την βοηθά να λύνει τα προβλήματα που εμφανίζονται, έτσι ώστε να μπορεί μετά να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Η έλλειψη της υπομονής της οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απίστευτα πεισματάρα και απόλυτη. Χειρότερος εχθρός της είναι η έλλειψη χρόνου. Αυτό πραγματικά μπορεί να την βγάλει εκτός εαυτού.

Τοξότης
Και κάπου εδώ έρχεται η απορία. Πως είναι δυνατόν το αιώνιο χαζοχαρούμενο παιδί να μην έχει καθόλου υπομονή; Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα της Τοξοτίνας την κάνουν να θέλει να αναλαμβάνει ό,τι είναι να γίνει μόνη της. Η αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας είναι το οξυγόνο της και αν προσπαθήσεις να την κρατήσεις πίσω, βρες λαγούμι να κρυφτείς. Μην προσπαθήσεις να την περιορίσεις γιατί η οργή της θα σε κάνει να το μετανιώνεις για τις επόμενες 2 ζωές τουλάχιστον!

Υδροχόος
Η έλλειψη υπομονής των Υδροχόων έγκειται σε κάτι διαφορετικό από ότι στα υπόλοιπα ζώδια. Οι Υδροχόοι δε μπορούν καθόλου μα καθόλου την ανθρώπινη βλακεία. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Υδροχόοι είναι ευφυείς άνθρωποι και οι σκέψεις του κινούνται γύρω από βαθιά ζητήματα και όχι από επιφανειακές ανοησίες. Μπορεί να σε εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν ανέχεται κάτι το οποίο δε μπορεί να αλλάξει, αλλά η γυναίκα Υδροχόος είναι το μέλλον. Απλώς μην την αναγκάσεις να συναναστραφεί με ηλίθιους. Θα την κάνεις έξαλλη. Δες επίσης τα 5 πράγματα που σιχαίνεται το κάθε ζώδιο!

ediva.gr