Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

  • Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 08:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Υγεία

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μας σοβαρεύει και μας κάνει υπεύθυνους, αλλά επιπλέον μας καθιστά σκληρούς, απολυταρχικούς και σνομπ. Όπως και να έχει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να βάλεις κάποια όρια στα λεγόμενά σου. Οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν και μετά θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις τις καταστάσεις. Οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων είναι πιο ακίνδυνες και πιο συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου σήμερα, Κριέ, θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σου και μάλιστα σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που θα δυσχεράνουν την προσπάθειά σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις για αύξηση στα έσοδά σου, αλλά πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορούν να τακτοποιηθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Νοιώθεις, Ταύρε μου, ότι έχεις φτάσει στα όριά σου, πως έχεις κάνει πέραν του δέοντος υπομονή και θέλεις σήμερα πια να ξεσπάσεις. Η μέρα όμως δεν είναι καλή και θυμήσου, πως όταν εσύ υπομένεις καταστάσεις, βάζεις μερικά πράγματα στην άκρη και δεν τα γιγαντώνεις μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά οφείλεις να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε. Δείξε σήμερα ψυχραιμία και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Διατήρησέ τα, αποφεύγοντας συναλλαγές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, ωφελεί την καταπιεσμένη σου κοινωνικότητα. Βγες έξω και διασκέδασε, κάνε ευχάριστες συζητήσεις, γέλα και γενικά πέρνα καλά. Η κλεισούρα κι η απομόνωση δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου και σ’ οδηγεί σε καταθλιπτικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, με το θυμικό κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα βαρύ φόρτο εργασίας, Δίδυμε, και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αν ακολουθήσεις σωστό προγραμματισμό. Μη συνεχίζεις τις οικονομικές κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Δες με σοβαρότητα τα πράγματά σου και προσπάθησε άμεσα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αισιοδοξία, Καρκίνε μου, δε σημαίνει κι υπερβολή ή ισοπέδωση των πάντων. Το έχεις ξαναζήσει κι έχεις βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Φρόντισε να μην το επαναλάβεις. Η σύνεση κι η ισορροπία θα βοηθήσουν καλύτερα. Συγκρατημένη αισιοδοξία, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα, Καρκίνε, την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Υπάρχει κίνδυνος αναίτιων αντιπαραθέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο νου σου. Διαθέτεις έντονη διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν. Καλύτερα, λοιπόν, θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό είναι, Λέων, σήμερα να επανεξετάσεις τους φόβους σου. Θα δεις πως τελικά υπερέβαλες κι άδικα πανικοβλήθηκες. Πάντα μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα βοηθάει και δίνει λύσεις σε φαινομενικά αξεπέραστα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μείνεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε δύσκολη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται όμως να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, επειδή έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω όμως είναι, ότι μπορείς να ηρεμήσεις, αφού τα προβλήματα σταδιακά θα μετριαστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Προτού βγάλεις το σπαθί από τη θήκη του, Παρθένε, φρόντισε να διευκρινίσεις τις καταστάσεις. Ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά και το έχεις αναγάγει σε «ανατολικό ζήτημα». Τα πράγματα είναι πιο απλά και με μερικές διευκρινίσεις να ξεκαθαρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, θα περάσεις πολύ καλά τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις πολύ άγχος για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε με πλήρη προγραμματισμό να τις αντιμετωπίσεις. Θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα ταλαιπωρηθείς. Θα τα καλύψεις, αν δεν παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις αγχωτικές και νευρικές καταστάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση, μαζί με τη χαμηλή σου αυτές τις μέρες αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου λίγος εγωισμός είναι ό,τι χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο και σήμερα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε την καθυστέρηση σε κάποια σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, επειδή στο μέλλον θα γυρίσουν εναντίον σου. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να ισορροπήσουν, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα εκτοξευτούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με άτομα που σε γεμίζουν αρνητισμό και σ’ ενοχλούν ως οντότητες. Τα νεύρα σου βρίσκονται στα όριά τους και θα ξεσπάσεις άσχημα, με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι, Σκορπιέ, καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος, κατά την οποία θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, και δες πως κάθε σου προσπάθεια τελικά ολοκληρώνεται επιτυχώς. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αλλά η συνετή διαχείρισή σου πρέπει να συνεχιστεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Τοξότη μου, είσαι δυσαρεστημένος με τις καταστάσεις που βιώνεις. Σκέφτεσαι πως δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Αντί να μεμψιμοιρείς, κάνε μια ενδοσκόπηση και θα δεις πως οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου, αφού κάτι δεν έκανες κι εσύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και ίσως χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Πρέπει πάντως να προσέξεις αρκετά τις προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν προσεγγίσεις κι άλλες πηγές εσόδων, τα πράγματα θα βελτιωθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ακούσεις μια πρόταση που δε θα σου πολυαρέσει. Φρόντισε όμως να την αποδεχτείς, αφού τελικά είναι πολύ καλύτερη από όσο φαίνεται και θα σου ανοίξει δρόμους που ούτε φαντάζεσαι. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις συναισθηματισμό, Αιγόκερε, αλλά και ικανότητα ελιγμών εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται στη σχέση σου καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πρέπει έγκαιρα να δεις αν είναι συμφέρουσες. Γενικότερα, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα και σε κάθε συναλλαγή να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια οι δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου, με ολέθρια αποτελέσματα για σένα. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, υιοθετώντας μια στάση με πιο χαμηλό προφίλ. Φρόντισε περισσότερο να «αγοράζεις» παρά να «πουλάς».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε μου, σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε, και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι αρκετά. Αν κινηθείς με ψυχραιμία και μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και υπάρχει κίνδυνος να παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θ’ αναγκαστείς σήμερα, Ιχθύ, ν’ αλλάξεις τη γνώμη σου για κάποια άτομα και γεγονότα. Η σημερινή μέρα, καθώς και μια συζήτηση που θα κάνεις, θα σου αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές κάποιων καταστάσεων. Μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου κι αν δεν προσέξεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου, ώστε με την εύνοια της Αφροδίτης από το Σκορπιό, να βγει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, Ιχθύ, ενώ θα σου κάνουν και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Μην κάνεις σήμερα άσκοπες αγορές και μείνε μακριά από οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο