Τα «γρουσούζικα» αντικείμενα που πρέπει να πετάξετε από το σπίτι σας -Φέρνουν κακοτυχία

  • Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 08:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Η αρνητική ενέργεια υπάρχει γύρω μας. Λέγεται πως εκπέμπεται από ανθρώπους, ενώ υπάρχει και σε αντικείμενα.

Τώρα, που αρχίζει μια νέα χρονιά και αρκετοί έχουν διάθεση για ανανέωση, ήρθε η ώρα να πετάξετε μερικά αντικείμενα από τους χώρους σας. Γιατί να τα κρατάτε και να πιάνουν χώρο, ενώ σας γεμίζουν και αρνητική ενέργεια.

Ηρθε η ώρα να πετάξετε τα αντικείμενα που κάνουν κακό στο φενγκ σούι του χώρου σας.

Ραγισμένα πιάτα και ποτήρια

Τα πιάτα και τα ποτήρια σχετίζονται με την ευημερία και την οικογένεια. Οταν είναι ραγισμένα προσελκύουν τα προβλήματα και αρνητισμό στους τόσο σημαντικούς οικογενειακούς δεσμούς.

Φυτά με αγκάθια

Το μικρό κακτάκι μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά φέρνει αρνητική ενέργεια λόγω των αγκαθιών. Το ίδιο ισχύει και για τα τριαντάφυλλα.

Ξερά φυτά

Τα φυτά στο σπίτι είναι ζωή, οπότε ποιος ο λόγος να συνεχίζεται να κρατάτε τον βασιλικό που έχει ξεραθεί; Αν αμελείτε το πότισμα, τότε μην παίρνετε φυτά.

Παλιό ημερολόγιο

Οδεύουμε αισίως προς μια νέα χρονιά. Μπορεί το 2019 να είναι τρεις μήνες μακριά, ωστόσο, σε πολλά σπίτια υπάρχουν ξεχασμένα ημερολόγια από το 1990. Ναι, εκείνα που είχαν από πίσω τα αποφθέγματα είναι κρυμμένα σε μερικά συρτάρια. 

Τα ημερολόγια περασμένων ετών φέρνουν κακοτυχία. Μάλιστα, σύμφωνα με το φενγκ σούι ακόμα και το ξεχασμένο ημερολόγιο της φετινής χρονιάς σε λάθος ημερομηνία τραβά την κακή τύχη.



Πηγή :iefimerida.gr