Εξοργίστηκε η νύφη γιατί οι καλεσμένοι δεν πλήρωναν 2000 δολάρια για να πάνε στο γάμο!

  • Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 18:13
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Είναι γεγονός πως η βασίλισσα του γάμου είναι η νύφη, καθώς όλα περιστρέφονται γύρω της εκείνη την ημέρα.

Η μέλλουσα νυφούλα της ιστορίας μας ξέσπασε λοιπόν γιατί είχε οργανώσει τον γάμο της στην Ταϊλάνδη, δεν είχε ωστόσο την προσέλευση που θα περίμενε. Μόλις 9 καλεσμένοι τής απάντησαν στο Facebook πως θα παραβρεθούν, «από τους 150!», όπως παρατηρεί σχετικά.

Αναγνωρίζει ότι ίσως έφταιγαν αυτά τα 3.000 δολάρια που έπρεπε να διαθέσει κάθε καλεσμένος, γι’ αυτό και με τον γαμπρό αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στη Χαβάη, που το κόστος συμμετοχής κατακρημνιζόταν στα… 2.000 δολάρια.

Τώρα όμως «μόνο εφτά από σας απαντήσατε πως θα έρθετε. Κοστίζει λιγότερο και λιγότεροι από σας θέλετε να έρθετε;», ρωτά αποσβολωμένη!

Κατόπιν περνά στις απειλές, πως θα σβήσει από φίλους όσους δεν της απαντήσουν και άλλα τέτοια υπέροχα: «Μπαίνω σε πειρασμό να κλεφτώ και να μην επιτρέψω σε κανέναν σας να είναι μέρος της πιο χαρούμενής μας ημέρας … ή θα σας σβήσουμε από φίλους και καλή τύχη να μαθαίνετε τα νέα μας», καταλήγει.

Και στο τέλος κάνει και μια αναφορά στη λίστα γάμου που είχε δημοσιεύσει: «μόνο τα φτηνά πράγματα έχουν σβηστεί, ορκίζομαι πως πίστευα πως είχα καλύτερους φίλους»!

Γαμήλιοι μπελάδες…

newsbeast