Εκατοντάδες παιδικά προσωπάκια φωτίστηκαν από χαμόγελα - Η σπουδαία μέρα της Κίτρινης Αποστολής

  • Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 20:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Eκαντοντάδες χαμόγελα χάρισε η Κίτρινη Αποστολή στα παιδιά που παρέλαβαν τα σχολικά τους.

Ήταν μια σπουδαία μέρα αφού όπως  αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης:


"Σήμερα για εμάς στην Κίτρινη Αποστολή είναι μια σπουδαία μέρα! Είναι η μέρα η οποία εκατοντάδες παιδιά παρέλαβαν τα εφόδια τους έτσι ώστε να πάνε πλήρεις εφοδιασμένα στο σχολείο! Η έκκληση μας για συγκέντρωση σχολικών ειδών κινητοποίησε τον ευαίσθητο κόσμο του Ηρακλείου και η ποσότητα που μαζεύτηκε ήταν αρκετή για να ικανοποιήσουμε όλους αυτούς που έπρεπε! Θέλω να πω ότι δόθηκαν ακόμα σχολικά για τη στέγη ανηλίκων Ηρακλείου ( έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια) επίσης θα δοθούν ακόμα και σε κάποιες άλλες δομές της πόλης ( κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Ηρακλείου) κλπ. Όσες οικογένειες δεν ήρθαν για οποιοδήποτε λόγο σήμερα να πάρουν τα σχολικά τους, μπορούν από βδομάδα να έρθουν να τα παραλάβουν!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και φέτος για να συμβεί αυτό το σπουδαίο επίτευγμα!
Επίσης ήταν πολύ μεγάλη και διαρκής η προσπάθεια όλων των εθελοντών όλες αυτές τις μέρες που έκαναν τα πάντα για να μην πάει κανένα παιδί στο σχολείο χωρίς τα απαραίτητα"!