Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικά υλικά

  • Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 08:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες κάνουν το γυναικείο βλέμμα σαγηνευτικό. Πώς να τις αποκτήσετε; Μπορείτε και με φυσικό τρόπο, με αγνά υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας!

Με καστορέλαιο, έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή δαφνέλαιο μπορούμε να ενισχύσουμε την τριχοφυΐα, κάνοντας τις βλεφαρίδες δυνατές, μακριές και πυκνές.

Η εφαρμογή; Πανεύκολη! Με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας περνάμε το έλαιο κατά μήκος των βλεφαρίδων και αφήνουμε το να δράσει όλη τη νύχτα. Μετά από 1-2 μήνες τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή κι εντυπωσιακά!.

Βαζελίνη: Εξίσου αποτελεσματική με τα φυσικά έλαια είναι και η βαζελίνη. Εφαρμόζοντας την στις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, μέσα σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές.

Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι βοηθάει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, διότι περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

Μερικές κομπρέσες με κρύα φακελάκια πράσινου τσαγιού ή με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε κρύο τσάι δύο φορές την ημέρα δυναμώνουν τις βλεφαρίδες.

Αλόη: Η αλόη έχει θετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της τρίχας και τη θρέψη της σε βάθος.

Βιταμίνη Ε: Εφαρμόζουμε το έλαιο μίας κάψουλας με βιταμίνη Ε στις βλεφαρίδες σας και αφήνουμε να δράσει όσο περισσότερο. Το αποτέλεσμα: Πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο δυνατές βλεφαρίδες.

Φλούδες λεμονιού: Κόβουμε ένα κομμάτι από φλούδα λεμονιού και την τοποθετούμε σε λίγο ελαιόλαδο ή καστορέλαιο. Περιμένουμε 4-5 μέρες και στην συνέχεια εφαρμόζουμε την εμποτισμένη σε έλαιο φλούδα λεμονιού στα βλέφαρα μας.

nooz.gr